Khamis, 30 Jun 2011

09 di balik pulau - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

09 di balik pulau - Google Blog Search


Durian <b>Balik Pulau</b> Memang Power | Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Posted: 26 Jun 2011 08:18 PM PDT

Salam semua,

Balik pulau 1

Sepanjang perjalanan menuruni bukit dari kg. mertua di Balik Pulau.. keadaan jalan sangat sesak ekoran banyak kenderaan keluar masuk ke pesta durian di atas bukit Balik Pulau ni.

Balik Pulau 2

Kenderaan penuh depan dengan belakang.. semua ni nak turun bukit.. lepas makan durian kot.

Durian Balik Pulau 1

Ni dia durian bapa mertua aku.. 2 hari duduk umah 2 hari juga aku masuk dusun kutip buah.. memang seronoklah.. macam nak je minggu-minggu aku balik kg. mertua aku ni.. hehehe

Durian Balik Pulau 2

 Durian Balik Pulau 3

Isi kuning ni yang paling best.. kalau korang nak tahu sebiji ni aku sorang je yang pulun.. hehehe.. almaklum jelah cik pn. tak boleh nak makan banyak.

Kalau korang  merancang nak g bercuti hujung minggu ni ke Penang.. apa kata korang gi sekali ke Balik Pulau.. sebab sekarang pesta durian tengah berlangsung atas bukit tu.. setiap hari.. makan durian sampai demam.. hehehe.

Sorry ye kawan-kawan sebab tak dapat nak bawa balik buah durian dekat korang semua.. cik malarang tak boleh nak cium bau durian.. nanti dia mabuk.. hehehe

Nota kaki : Kalau nak makan durian free.. jemput datang rumah mertua aku di Balik Pulau.. pintu umah sentiasa terbuka untuk korang semua.. jemput datang ye.. :-)

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG PENANG

Copyright 2010 All Rights Reserved