Rabu, 29 Jun 2011

09 di permatang pauh - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

09 di permatang pauh - Google Blog Search


GENERASI PEJUANG BANGSA: Risalah BERSIH diedarkan <b>di PERMATANG PAUH</b> !

Posted: 29 Jun 2011 02:54 AM PDT

GPB puji operasi  menangkap dalang dan penyokong BERSIH semakin diperhebatkan oleh PDRM. Tetapi jangan lupa juga kepada di Permatang Pauh iaitu tempat bapa Pandi Kutty  . GPB mendapat risalah ini daripada rakan  yang mana beliau maklumkan diterimanya di sebuah kedai makan di Prmtg Pauh . 

Merujuk risalah ini , satu pelancaran BERSIH  di PP akan diadakan pad 30 Jun  iaitu di Tapak Ekspo Seberang Jaya . Ia akan dihadiri oleh pemimpin utama  Bersih iaitu Mat Sabu .

GPB harap boleh polis dapat menghalang  ceramah BERSIH ini  kerana ia jelas menghasut rakyat di Seberang Perai   agar pergi ke himpunan di KL pada 9 Julai ini . Tak pun menyita juga dewan di Tapak Ekspo ini seperti di Batu Caves ..hahah

anjuran SUARAM yang mendapat dana daripada NED dan CIA 

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

PISAU.NET: PRU13,PAS Bertekad Lawan PKR <b>Di Permatang Pauh</b>

Posted: 26 Jun 2011 05:30 PM PDT


Kita semua tahu DAP mempergunakan khawarij PAS,tetapi kita jarang dengar mengenai PKR turut sama mendatangi khawarij melalui pintu belakang untuk memperolehi kemenangan semasa PRU12.

Pelbagai janji diberikan oleh Anwar kepada khawarij PAS Pulau Pinang,dek kerana kebodohan mereka,maka banyak kerusi yang sepatutnya khawarij PAS bertanding diberikan begitu saja kepada PKR.Begitulah mudahnya khawarij diperbodohkan oleh Anwar.

Menyedari terlalu banyak kali diperbodohkan oleh Anwar dan PKR,khawarij PAS kononnya sudah berpatah arang.Mereka mahu menyerang PKR,sudah ada ura ura mereka akan menyerang kawasan kawasan PKR semasa PRU13 nanti.

Detik perpecahan pakatan haprak bermula?

Pelik bukan? Juak haprak pasti berasakan cerita ini hanya omongan kosong.Apa kata cerita ini dirujuk kepada YDP PAS Kawasan Permatang Pauh Hj Omar Hasan. Sudah ada desakan dari mereka ini mahukan kembali kawasan DUN yang PKR ambil dari khawarij PAS.

Malah khawarij PAS sudah bertekad jika PKR tidak menyerahkan kembali kawasan mereka,maka PKR terpaksa menghadapi 3 penjuru,kita dapat lihat bagaimana sebelum ini PRK Penanti diboikot oleh khawarij PAS Permatang Pauh.jentera khawarij langsung tidak memberi bantuan dan memulaukan PRK tersebut setelah permintaan mereka tidak dilayan oleh Anwar untuk mendapatkan kembali kerusi Penanti.

Ini semua berpunca daripada krisis hilang kepercayaan terhadap Anwar dan pakatan,dikhabarkan Khawarij PAS Permatang Pauh sendiri mengedarkan video Anwar melepaskan torpedo terhadap China Doll.Video tersebut juga telah masuk ke kampung kampung di seluruh parlimen Permatang Pauh hasil usaha daripada Khawarij PAS sendiri.

Pisau kata "bak kata salah seorang pemimpin tertinggi PAS, tak boleh tak percaya tu bukan Anwar"

Related Posts : Pulau Pinang

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG PENANG

Copyright 2010 All Rights Reserved