Rabu, 13 Julai 2011

09 di Batu kawan - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

09 di Batu kawan - Google Blog Search


Tak Seronok Dengan Jom Heboh 2011 <b>di Batu Kawan</b>, Penang | ! Aku <b>...</b>

Posted: 26 Mar 2011 12:52 AM PDT

Salam semua.

Saya baru balik dari Karnival Jom Heboh 2011 di perkarangan Stadium Batu Kawan, Pulau Pinang. Hujan. Tak ramai orang. Jalan pun tak sesak lagi, kira ok. Sampai2 je, tak leh nak kuar dari keter sebab bawak budak2 ni, risau gak ngan hujan ni. Leks dulu dalam keter. Layan satu famili tengok vcd citer Hantu Kak Limah Balik Rumah ... terkekek2 anak-anak dalam Avanza milik adik ipar.


Agak reda skit hujan, baru turun ... tak banyak yang menarik saya fikir tahun ni sebabnya tak banyak benda kami bawak balik. Sebelum ni kami datang ... dalam keadaan panas terik, kali ni datang dalam keadaan basah2 .. saya pun tak dapat nak ambik gambar best2 .... hangkuttt je tapi tak ambik gambo .. apa daa ... 
Ni pun tgh download gambar dari kamera .... dekat 400+ gambar, jenuh tunggu ni. Ada gambar bulan lepas ... gambar pegi zoo Taiping, gambar tepi-tepi sungai .. uisshh banyak la .. tak sempat nak godek2 lagi, tunggu abis download .. then baru leh pilih mana best untuk saya letak kat LENSAHASRUL. :)

So jenguk2 la dulu Lensahasrul ehhh .. :).

Uhh dah ada kat umah ni, yang lain semua bongkang ..letih jenjalan dalam keadaan kekuyupan. Risau je ngan anak-anak ... takut demam. Nanti saya upload gambar ehhh ... tunggu.

Entri Berkaitan : Jom Heboh 2011, Jom Heboh Penang, Kisah HH

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG PENANG

Copyright 2010 All Rights Reserved