Khamis, 6 Oktober 2011

09 di Bayan lepas - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

09 di Bayan lepas - Google Blog Search


_ . cOntEng-cOnTeng. _: Amazing Race <b>di</b> Airport <b>Bayan Lepas</b>

Posted: 05 Oct 2011 06:34 PM PDT



ok, this is how I look after i'm not officially took part in the "amazing race" held in Penang International Airport, yesterday. mak aih. PENAT! tak cukup oksigen. tu yang putih je tu. tengok pun scary kan? haha.


Nak dijadikan cerita, sebenarnya dah lambat nak terbang balik ke joho. Sebab I was at my sis house in Penang for the past 5days. Bila tiba hari nak balik joho tu, malamnya dalam pukul 2 ke 3(kira pagi la kan) we did some photoshoot. padahal esok flight pukul 7.10 a.m. Haha. tu yang tidoq pun lambat. Skali bangun 6.40 pg, itupun kakak kejut. Mula2 akak ingat tak sempat, da bangun letak balik kepala atas bantal.


But then akak bajet2 sempat, aku pun siap sepantas kilat sabung menyabung pakai baju pakai tudung. Sampai kat apot, lari la! apa lagi. aku dah lambat kot! dalam kpala dah fikir kalu tak sempat, aku kena naik bas dari penang ke joho, makan 8jam ada. tak kematu pulak duduk lama macam tu kan?? huhu. dalam hati doa je la sempat naik flight.


disebabkan kurang stamina aku nak lari, sambil lari dengan kakak aku tu, dia tarik la. teruk kan aku? ni yang kena kuruskan badan ni.huhu. ~3~
Dah lepas scan barang semua, cari gate kapal pulak.. punyalah jauh gate kapal nak ke joho ni.. Hujung sekali.. bayangkan macam aku dari hujung kutub selatan nak ke gate kapal yang kat hujung kutub utara tu.. dengan berlari bawa beg lappy yang disumbat segala baju sekali. "seronok" aku. haha.


Finally,, Alhamdulillah, aku berjaya! sampai juga kat gate tu, tunjuk boarding pass. nasib sempat. aku dah mengah je.. adeh.. =.=

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PENANG

Copyright 2010 All Rights Reserved