Selasa, 29 Mei 2012

09 di bagan ajam - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

09 di bagan ajam - Google Blog Search


Gilamodified: Banyak benda yg aku nak kongsi...

Posted: 16 May 2012 08:32 AM PDT

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Aku ni sekejap update blog.pastu hilang kan..bukannya apa ..la ni aku sibuk sangat2..byk menda yg aku nk kena buat . Apa kata entry harini aku rangkulkan semua dan share ngan hampa ...jom ushar apa yg aku post kali ni ...

1)Sebaik saja tamat Autoshow hari belia kt UPSI minggu lepas..aku kena tumpu pd Autoshow sambutan Hari Belia Peringkat negeri P. Pinang pulak pd sabtu ni ..acara ini akan berlangsung di RnR Bagan Ajam Butterwoth bermula dr pagi hinggalah ke mlm..selain autoshow..aku juga akan buat demo drift utk tontonan org ramai..dengaq kata konsert pon ada. Setakat ini persiapan dh hampir 80% siap .Inilah banner yg akan aku p gantung esok mlm kat sana .

2)Selepas tamat autoshow di Bagan tu..lebih kurang jam 10mlm aku akan terpaksa bergegas pulak ke Pusat Komersial Permatang Pauh ( depan UITM ) utk show off kereta2 modified dan sembang santai bersama kakitangan Pej Belia dan org ramai sambil menonton bola ( big screen ) dr jam 2am sampai 5 am..gila ka apa ni ..mampoeh !

3)Pada 20/5 pulak ...pihak Autocity telah menjemput aku utk sama2 meraikan Hari Belia bersama kerajaan negeri . Seperti biasa group kereta2 audio akan turut serta memeriahkan majlis .

4)Pukul 3 tadi aku ke KBS cawangan P. Pinang meeting dgn ketua2 jabatan kerajaan utk perbincangan mengadakan autoshow sempena Penang Bike Week @ Tapak Pesta P.Pinang Sg Nibong pd 23/6 nanti. Event ni dijangka akan mengumpulkan ribuan bikers termasuk dr Singapore dan Thailand . Details akan aku share ngan hampa len kali no .


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PENANG

Copyright 2010 All Rights Reserved