Ahad, 10 Jun 2012

09 di Ceruk Tok Kun - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

09 di Ceruk Tok Kun - Google Blog Search


- joijoi80 -: bercuti puas dr internet...

Posted: 06 Jun 2012 06:57 PM PDT

sitangan kidal mencoret

welcome back to me....ngeee..... stlh lama di kampung tanpa kemudahan di hujung jari... ceittt bunyi macam kampung tu ceruk tok kun..atau di pos ulu2 cam pos tenau ajer bunyinyer... wal hal ader je line internet, broadband bagai..cuma kat umah mak ai je takde tenet... lgpun sebok ngan kenduri mana der masa nak berfesbuk bagai.. budak2 buah tu ader je broadband kot tp baik tgk beruk2 yg acapkali dtg meng say hai kat org2 sambil melarikan buah deroyan jiran.. eceh..beruk plak.tiu kera2 di pinggir hutan yg bernafsukan buah deroyan ..x sempat buahtu gugur sudah di petiknya... nama lg binatang xder akal lain la org takde akal kite seligikan kepalanya. fullstop..

ya lain kali akan joijoi ceritakan apa aktiviti di kampung .. mandi ayor sungai..panjat pokok.. main rounders...... berkelah tepi laut... ya laut nye di belakang umah ajer... (aje ngan nipu) hehhehe itu semua cerita 20 tahun yg lalu. skrgni mana ada aktiviti mcm tu dah.. bebudak skrg balik kampung hadap game mcm kat pekan je...

ader pun kalo naik main... anak joijoi main rx8 kepunyaan pak sedaranya.... kalo nak tau apa rx8 tu cer tgk post2 yg lama..aderla kat situ

hm...nak sambung ngedit gambar... part time job tanpa gaji...

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PENANG

Copyright 2010 All Rights Reserved