Isnin, 24 September 2012

09 di jelutong - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

09 di jelutong - Google Blog Search


Kehidupan dari kaca mata ku: Jalan2 Cari Makan - Bukit <b>Jelutong</b> <b>...</b>

Posted: 18 Sep 2012 08:56 AM PDT

Hari Ahad lepas, kitaorg dah rasa nak makan something different.  Mula2 pergi Secret Recipe kat Putra Heights, tapi time kitaorg sampai, kedai dah kemas dan nak tutup.  So, terpaksa pergi ke tempat lain.  That's how we ended up at Bukit Jelutong, Shah Alam.
Kalau berada di Bukit Jelutong, normally satu tempat aje yg kitaorg suka pergi makan, San Francisco Pizza.  Terdapat banyak hidangan ala barat disajikan di sini, so just be adventurous enough to try some of the dishes.
Trip kali nie aku try dia punya pan-fried chicken and tomato&cheese toasted baguette.  They had irish spaghetti, beef ball with rice, mushroom burshetta....overall, ok lar food yang kitaorg order tu.  Pricing wise, ok aje.....tak lar steep sgt harga nya.


Irish spaghetti....katanya



Muka keriangan kerana kekenyangan

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PENANG

Copyright 2010 All Rights Reserved