Isnin, 10 Disember 2012

09 di Gelugor - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

09 di Gelugor - Google Blog Search


The 0ne & 0nly: Promosi SSPN-i <b>di</b> Kubang Menerong, Tasek <b>Gelugor</b>

Posted: 24 Nov 2012 05:24 PM PST

Start 10 - 17 Nov join promosi lagi.. Promosi SSPN-i di Kubang Menerong, Tasek Gelugor.. penat gak laa sebab lama sgt promosi nie...

Kami berlapan ke sana.. coz selepas abis je event ni kami akan bertugas di PTPTN Kedah .. terpaksa menumpang kat Kedah wat sementara waktu nie... 
Sebenarnya aku menjaga peminjam Pulau Pinang...
Banyak gak la aktiviti kat sini.. sambil jaga booth .. leh layan mcm2 event... 
Kami di hiburkan dengan nyanyian dari penyanyi ni.. tp x ingat lak nama dia ape.. hehehe
Aktiviti yg best jumpa upin n ipin.. ngalahkan budak2 ...


ni lak cenderahati dari upin dan ipin.. teruja btl...
Hari terakhir barulah membeli belah as usual..byk gak laa abis duit kat sini sbb panas sgt.. asyik beli air jer.. promosi ni x dpt sambutan sgt sbb tmpt yg jauh dan brg2 promosi pun byk dah abis.. so nasib baik laa ada event macam arm wrestling, battle of the band, dan ari terakhir ada sesi karaoke.. layan je laa.. hehehee...

~ iLLa fYRa ~

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG PENANG

Copyright 2010 All Rights Reserved