Ahad, 26 Februari 2012

09 di Ceruk Tok Kun - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

09 di Ceruk Tok Kun - Google Blog Search


JKKK(P) Kota Sarang Semut: BODY GUARD FROM <b>CERUK TOK KUN</b>

Posted: 08 Jan 2012 02:03 AM PST

?????????........

Panas!!! Skandal terbaru??

Kak Wan Menangis Kerana Fayyad
Ada apa-apa ka Kak Wan??Anwar nak masuk penjara pun Kak Wan tak menitik air mata macam ni sekali pun,Anwar yang di katakan nazak nak mati pun Kak Wan tak menitik air mata,,yang hairanya bila si Fayyad jatuh rebah dan masa itu Kak Wan tak tahu dan nampak ketika keluar dan tak tak tahu Fayyad di bawa ke hospital masa dia tak sedarkan diri boleh menitik air mata,??
Nak tanya sikit la Kak Wan,,air mata mengalir tu untuk Fayyad atau pun satu lagi kemungkinan Kak Wan nak raih simpati undi penduduk Cerok Tok Kun??agak-agak Kak Wan tahun ni Kak Wan boleh kot dapat anugerah pelakon wanita terbaik,,atau pelakon skandal panas???
Hummmp kesian Fayyad.apalah yang hebat sanggat sampai orang nak cucuk mofin dalam badan dia,,rasa macam cerita orang putih la pulak,,dengan pantas boleh cucuk jarum dan masukan dos yang banyak ke dalam tubuh seseorang tu..
Tapi apa-apa pun nantikan laporan dari hospital..racun apa yang sebenarnya di cucuk dalam badan Fayyad??.tak logik la dalam keadaan ramai orang.tak dapat tangkap orang yang di katakan menyuntik Fayyad,,orang tu pakai ilmu ghaib kot??dengan sepantas kilat boleh hilangkan diri,,atau Fayyad sendiri yang mengambil mofin???

09 di Bayan lepas - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

09 di Bayan lepas - Google Blog Search


DARI RAKYAT UNTUK RAKYAT: BANJIR KILAT <b>di Bayan Lepas</b> 18 <b>...</b>

Posted: 23 Feb 2012 05:22 PM PST

[unable to retrieve full-text content]BANJIR KILAT di Bayan Lepas 18 Feb 2012:PART 1 ... Kebakaran di Padang Asam Bayan Lepas yang berlaku ... Kebakaran di Padang Asam Bayan Lepas yang berlaku ... Kebakaran di Padang Asam Bayan Lepas yang ...

09 di tanjung bungah - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

09 di tanjung bungah - Google Blog Search


MyKhalish.com: Penang 2012 - Trip Itinerary

Posted: 09 Feb 2012 05:36 PM PST


Selalunya kami akan cerita aktiviti by day. Tp kali ni kami akan listkan setiap aktiviti kami, pastu kami akan wat entry yg details utk setiap aktiviti.

Day 1 (Friday - 3 Feb 2012)
10.00am - Bertolak dr KhalishVilla
10.30am - Breakfast di R&R Rawang
01.00pm - Exit ke Ipoh. Mkn Mee Rebus Ramli kt bdr Ipoh.
04.00pm -  Pas cross jambatan Pulau Pinang, terus cari jln ke Padang Kota Lama.
04.30pm - Tak jauh dr situ ada Fort Cornwallis, so kitorg decide utk jln2 kt situ.
05.00pm - Lepak kt Padang Kota Lama, mkn Mee Sotong & Coconut Shake.
06.00pm - Gi  ke Swettenham Pier yg x jauh dr situ utk check-in Cruise.
06.45pm - Lepak2 kt deck amik angin n layan panorama Penang dr atas cruise.
07.30pm - Buffet dinner. Not bad gak mknan yg ada. Org pun x ramai sgt.
08.30pm - Naik deck semula, tgk cruise start berlayar.

Day 2 (Saturday - 4 Feb 2012)
08.30am - Buffet breakfast dlm cruise
10.00am - Check-out dr Cruise
10.30am -  Pergi ke Rumah Kelahiran P. Ramlee, di Jalan P. Ramlee
01.00pm - Lunch di Khaleel Nasi Kandar, Jalan Gurney
02.30pm - Check-in Hotel Tanjung Bungah, pastu rehat2 jap dlm bilik.
05.00pm - Mandi-manda di pool dan pantai Tanjung Bungah
07.00pm - Pergi Toy Museum di Tanjung Bungah
08.30pm - Dinner at Pusat Penjaja Anjung Gurney Drive, mmg syok mcm2 kitorg mkn.
10.00pm - Balik hotel dan tidor

Day 3 (Sunday - 5 Feb 2012)
08.00am - Breakfast at hotel
09.00am - Pergi ke
Bkt Bendera. Org sgt ramai.
12.30pm - Planning nk lunch at Nasi Kandar Kg Melayu, tp tutup plak.
02.00pm - Lunch di Nasi Kandar Line Clear, punya la pjg beratuq
03.30pm - Shopping jeruk kat area Pasar Chowrasta.
04.30pm - Balik hotel jap, segarkan badan.
05.00pm - Batu Feringgi, mkn laksa tepi pantai. Lepak dgn Geng AWA's.
07.00pm - Bergerak ke Bayan Baru nk mkn seafood.
09.00pm - Nk balik hotel, tp wat kije giles.. haha.. pengalaman mendebarkan.
10.30pm - Singgah Feringgi Walk nk cari souvenir.
11.00pm - Smp hotel dan terus tidor

Day 4 (Monday - 6 Feb 2012)
09.30am - Breakfast at hotel
10.00am - Gi pantai jap, kasi anak main2 tepi pantai sambil photoshoot.
11.50pm - Check-out Hotel
12.30pm - Pdg Kota Lama, nk naik beca
01.00pm - Repeat blk mkn Mee Sotong & Coconut shake sebelum blk. Hehe
02.00pm - Gi ke Penang Road nk cari barang
03.30am - Terminal Feri Raja Tun Uda di Pelabuhan Quay
04.00pm - Bertolak blk ke KhalishVilla

Alhamdulillah, itinerary ni x jauh beza dr plan asal, ade 2-3 aktiviti yg terpaksa skip sbb xsempat. Maybe next time leh wat. Nti kami akan citer lebih detail aktiviti2 kami kt sana...

 

BLOG PENANG

Copyright 2010 All Rights Reserved