Rabu, 14 Mac 2012

09 di Ceruk Tok Kun - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

09 di Ceruk Tok Kun - Google Blog Search


JKKK(P) Kota Sarang Semut: BODY GUARD FROM <b>CERUK TOK KUN</b>

Posted: 08 Jan 2012 02:03 AM PST

?????????........

Panas!!! Skandal terbaru??

Kak Wan Menangis Kerana Fayyad
Ada apa-apa ka Kak Wan??Anwar nak masuk penjara pun Kak Wan tak menitik air mata macam ni sekali pun,Anwar yang di katakan nazak nak mati pun Kak Wan tak menitik air mata,,yang hairanya bila si Fayyad jatuh rebah dan masa itu Kak Wan tak tahu dan nampak ketika keluar dan tak tak tahu Fayyad di bawa ke hospital masa dia tak sedarkan diri boleh menitik air mata,??
Nak tanya sikit la Kak Wan,,air mata mengalir tu untuk Fayyad atau pun satu lagi kemungkinan Kak Wan nak raih simpati undi penduduk Cerok Tok Kun??agak-agak Kak Wan tahun ni Kak Wan boleh kot dapat anugerah pelakon wanita terbaik,,atau pelakon skandal panas???
Hummmp kesian Fayyad.apalah yang hebat sanggat sampai orang nak cucuk mofin dalam badan dia,,rasa macam cerita orang putih la pulak,,dengan pantas boleh cucuk jarum dan masukan dos yang banyak ke dalam tubuh seseorang tu..
Tapi apa-apa pun nantikan laporan dari hospital..racun apa yang sebenarnya di cucuk dalam badan Fayyad??.tak logik la dalam keadaan ramai orang.tak dapat tangkap orang yang di katakan menyuntik Fayyad,,orang tu pakai ilmu ghaib kot??dengan sepantas kilat boleh hilangkan diri,,atau Fayyad sendiri yang mengambil mofin???

Anwar dan N.Ajis kantol gadai akidah, Mulalah mereka menipu <b>...</b>

Posted: 17 Feb 2012 12:00 AM PST


Bila Anwar and Nik Aziz kantol dalam isu Najib lari akidah sini, mulakah mereka membuat penipuan apa cara saja untuk menipu. Lihat gambar di atas.

Inilah sebenarnya.


Mereka ini memang kuat memfitnah.

Bawah ini gambar lama mereka fitnah Najib. Ceritanya bermula dari fitnah Raja Petra di Malaysia Today kononnya ada Sami Hindu buat mantera dalam rumah Najib dan Rsomah.

Malaysiakini pun sama mempromosi gambar ini.


Selain itu, Tian Chua pernah memfitnah dengan gambar palsu photoshop yang low quality.


Gambar low standard atas ini pun mereka dan Malaysiakini kata betul.

Tapi ... gambar berikut memang original!


Real pun ye ... pasal dia pun macam dah biasa sebab dia percaya semua agama sama sahaja (Islam plural).

Masa kecik dulu, Atok dia yang Hindu kutip botol di Ceruk Tok Kun ada ajar kot?

terima kasih Cucu Tok Selampit

di negeri pulau pinang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

di negeri pulau pinang - Google Blog Search


Jobs Jawatan Kosong Lembaga Muzium <b>Negeri Pulau Pinang</b> <b>...</b>

Posted: 09 Mar 2012 12:08 PM PST

Jawatan Kosong Jabatan Pembangunan Persekutuan (JPP)

Jawatan Kosong Jabatan Pembangunan Persekutuan (JPP)Pemohon-pemohon adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan di Pejabat Pembangunan Persekutuan Negeri Pulau Pinang (JPP) bagi ...

09 di Batu kawan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

09 di Batu kawan - Google Blog Search


Anak Seberang: Wahai Guan Eng Musibat.Orang <b>Batu Kawan</b> Tak <b>...</b>

Posted: 14 Mar 2012 06:01 AM PDT

Wahai Guan Eng musibat, janganlah hang diam membisu! Berikanlh penjelasan sewajarnya kepada rakyat. Kilang ini tidak sesuai untuk dibina berhampiran kawasan perumahan di Batu Kawan. Berjiran dengan Nibong Tebal pulak tu! 

Ramai kawan-kawan aku yang tunggu masa nak ambil kunci untuk masuk rumah di Bandar Cassia. Rumah kos rendah ni dibina pada zaman BN. Janganlah sabotaj dan aniaya rakyat macam Guan Eng oii! 
 
Nak gila poppulariti untuk tarik FDI bukan begini caranya. Gas yang bakal terlepas dari Kilang Robert Bosch itu bakal menjejaskan manusia. Lebih teruk dan berbahaya dari Lynas! Jawab Guan Eng jawab!


Ramai yang membantah pembinaan loji pemprosesan nadir bumi Lynas di Pahang, namun mereka tidak mengetahui nasib yang bakal menimpa 100,000 penduduk di Batu Kawan apabila sebuah kilang yang mengeluarkan toksik dibina di negeri ini.

Ketua Biro Perkhidmatan Awam Pemuda Gerakan Pulau Pinang, Rich Too berkata, mereka menuntut penjelasan Ketua Menteri, Lim Guan Eng mengenai pembinaan kilang berkenaan yang dikendalikan sebuah syarikat dari Jerman.

"Kita tidak menentang teknologi solar tetapi proses untuk menghasilkannya boleh mencemarkan alam sekitar. Ia juga akan mengancam kehidupan jika pembuangan sisa toksik tidak dikendalikan dengan betul.

"Sehingga kini tiada sebarang penjelasan diberikan Kerajaan Negeri kepada umum mengenai projek yang akan dijalankan itu," katanya kepada media semalam.

Menurutnya, orang ramai yang menyokong Guan Eng kerana membantah pembinaan loji Lynas sebenarnya tidak sedar bahawa sebuah kilang yang mengeluarkan toksik akan berada di Batu Kawan.

Sehubungan itu, mereka menuntut Guan Eng memaklumkan lokasi tepat serta mengemukakan laporan awal penilaian kesan alam sekitar (EIA) kilang berkenaan.

"Kita mahu penjelasan tentang kaedah yang digunakan untuk mengendalikan bahan berbahaya seperti toksik yang dikeluarkan oleh loji itu kelak.

"Guan Eng juga perlu maklumkan langkah pencegahan jika berlaku kecemasan atau kemalangan sekiranya loji itu dibina bersebelahan taman perumahan," katanya.

Difahamkan, loji pengeluaran panel solar berkenaan akan dibina di Batu Kawan dengan pelaburan RM2.2 bilion.

Syarikat dari luar negara itu dikatakan sudah memulakan proses pembelian tanah seluas 32 hektar di kawasan berkenaan.

Rich berkata, Guan Eng dilihat tidak mengambil kira pandangan umum khususnya penduduk di situ terlebih dahulu sebelum meluluskan pembinaannya.

"Pembinaan loji ini boleh disifatkan sebagai penganiayaan kepada bakal penduduk yang hanya menunggu rumah mereka siap untuk diduduki.

"Loji ini memerlukan kawasan luas untuk mengawal sembilan jenis gas beracun yang dihasilkannya," katanya.

09 di balik pulau - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

09 di balik pulau - Google Blog Search


Homestay <b>di balik pulau</b> : Semua Homestay

Posted: 02 Mar 2012 01:40 AM PST

Guest House and Home

Guest House and HomestayKelengkapan:~ 3 bilik dilengkapi katil bersaiz queen, ...

Homestay dungun

Salam 1Malaysia...Homestay untuk di sewa di area dungun, terengganu.Terletak di ...

 

BLOG PENANG

Copyright 2010 All Rights Reserved