Isnin, 21 Mei 2012

09 di tanjung bungah - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

09 di tanjung bungah - Google Blog Search


BLOG PENANG: 09 <b>di tanjung bungah</b> - Google Blog Search

Posted: 08 Mar 2012 01:51 PM PST

URL Sumber Asal :-

BLOG PENANG: 09 <b>di tanjung bungah</b> - Google Blog Search

Posted: 17 Feb 2012 12:00 AM PST

URL Sumber Asal :-

MyKhalish.com: Penang 2012 / Day 2 - <b>Tanjung Bungah</b> Beach Hotel

Posted: 17 Feb 2012 06:00 PM PST

Alhamdulillah, pkl 3ptg, kami akhrnya chck in di Tanjung Bungah Hotel. owhh alamak lupa nak srh dedi minta twin bed. skrg nih kalu tdo ats katil queeen ka king ka.... mmg memi leh jd king kong. sbb amok pas kena tendang dgn Amni Khalisha. hhuhuhuu.... 



hotel nih btl2 berada di jln bsr, dkt dgn traffic light. di sbbkan bilik kami menghadap jln, so mlm2 meriah skit dgn bunyi hon keta ye. hihii..
pas chck in je, trus mandikan Aqil Khalish & Amni Khalisha. memula kami plan nak kuar blk dlm pkl 430ptg & pergi ke Toy Museum. tp akhrnya surrender. penat bangat.....

dedi kt, mlm la br kita ke situ... so dedi kt kita rehat2 dulu... memi dgr...ayat rehat... trus memi kemas2 segala, then masuk bwh gebor. TIDO.. hahaha....

2 beradik yg sakan berkubang. abaikan part cekcii yer...hihii...
sejak blk dr Penang, depa dpt hobi nak mandi sesm... peningg....
dedi mmg xda hobi tdo siang. ishh ishh... rugi betul. kebetulan Aqil Khalish & Amni Khalisha pun dah tdo dlm keta, so mata dorg sgt bolat.... jadi, dedi layan dorg main 'Kedai Makan'. hahahhaa.....
dedi cite.. Aqil Khalish pgg menu & tny dedi nak makan ape. then dedi minta nasi goreng, Aqil Khalish pun tulis kat tgn, menda yg diorder. then Amni Khalisha pun follow.. 
xlm pas tu, Amni Khalisha tkg antar mknan kat dedi. siap ada air botol lgk. bole pilih ikt selera dedi. hihii... memi mmg sgt lena tdo. xsdr ape2, tau2 je dedi kena debik. ahahaha... memi terkejut ms dedi kejut, mebi tgh mimpi ngeri kot. hahha...
Aqil Khalish yg tgh belajar berenang
agenda ptg nih, kasik anak terjun pool. wohooo...memi pun suka. tp kali nih xdpt nak wat byk lap. 2lap je dah sempot... lgpun xda sape nak jg Amni Khalisha. dedi sebok layan Aqil Khalish berenang. 
Amni Khalisha pun sm naik bersorak tepuk2 air... 
habis di pool, kami ke pantai.. tp pic memi xshoot sbb sebok nak mandi laut. huhu... kawasan pool & pantai di Hotel Tanjung Bungah sgt selesa & bersih. cuaca pd pkl 5ptg pun dah redup, sbb matahari xterbenam dr belah sini. 
So far bg kami Hotel ni mmg bagus, dan sgt di rekemen.. rate dia pun resonable. Location dia strategik, dkt dgn jalan besar.. tgh2 antara gurney drive n bt feringgi. dan paling best beach mmg dekat sgt, cantik dan bersih. Cuma buffet breakfast agak crowd sket ms kami gi.
 

BLOG PENANG

Copyright 2010 All Rights Reserved