Isnin, 10 Disember 2012

09 di Batu uban - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

09 di Batu uban - Google Blog Search


kampung tertua terjejas - Kpg <b>Batu Uban</b> | AHLI MAJLIS MPPP

Posted: 02 Sep 2012 08:26 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]"Nan Intan singgah di Batu Uban sementara satu lagi bahtera, yang juga dikenali dengan Nakhoda Bayan singgah di Bayan Lepas. Bahtera ketiga iaitu Nakhoda Kecil singgah di Jelutong. "Beliau merupakan orang paling ...

di negeri pulau pinang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

di negeri pulau pinang - Google Blog Search


Jawatan Kosong Majlis Agama Islam <b>Negeri Pulau Pinang</b> - Dec <b>...</b>

Posted: 29 Nov 2012 04:03 PM PST


Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan bagi mengisi jawatan kosong di Pentadbiran Majlis Agama Islam Negeri Pulau Pinang.

1. PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN SISWAZAH GRED DC41 (GURU MATAPELAJARAN AZHARI)

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
MUAT TURUN BORANG PERMOHONAN

Cara Memohon:-
(a) Permohonan hendaklah menggunakan Borang Permohonan Jawatan di bawah bidang kuasa Majlis Agama Islam Negeri Pulau Pinang yang boleh diperolehi secara PERCUMA melalui laman web.: www.mainpp.gov.my.

(b) Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar dalam sampul surat berukuran 32sm x 22sm.

(c) PERMOHONAN HENDAKLAH DISAMPAIKAN KEPADA;

Setiausaha,
Majlis Agama Islam Negeri Pulau Pinang,
Tingkat 8 & 9, Menara UMNO,
No.128, Jalan Macalister,
10400 PULAU PINANG.

Tarikh tutup permohonan pada 7 Disember 2012

09 di Gelugor - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

09 di Gelugor - Google Blog Search


The 0ne & 0nly: Promosi SSPN-i <b>di</b> Kubang Menerong, Tasek <b>Gelugor</b>

Posted: 24 Nov 2012 05:24 PM PST

Start 10 - 17 Nov join promosi lagi.. Promosi SSPN-i di Kubang Menerong, Tasek Gelugor.. penat gak laa sebab lama sgt promosi nie...

Kami berlapan ke sana.. coz selepas abis je event ni kami akan bertugas di PTPTN Kedah .. terpaksa menumpang kat Kedah wat sementara waktu nie... 
Sebenarnya aku menjaga peminjam Pulau Pinang...
Banyak gak la aktiviti kat sini.. sambil jaga booth .. leh layan mcm2 event... 
Kami di hiburkan dengan nyanyian dari penyanyi ni.. tp x ingat lak nama dia ape.. hehehe
Aktiviti yg best jumpa upin n ipin.. ngalahkan budak2 ...


ni lak cenderahati dari upin dan ipin.. teruja btl...
Hari terakhir barulah membeli belah as usual..byk gak laa abis duit kat sini sbb panas sgt.. asyik beli air jer.. promosi ni x dpt sambutan sgt sbb tmpt yg jauh dan brg2 promosi pun byk dah abis.. so nasib baik laa ada event macam arm wrestling, battle of the band, dan ari terakhir ada sesi karaoke.. layan je laa.. hehehee...

~ iLLa fYRa ~

 

BLOG PENANG

Copyright 2010 All Rights Reserved