Khamis, 25 April 2013

09 di permatang pauh - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

09 di permatang pauh - Google Blog Search


Anwar Umum Kekal <b>Di Permatang Pauh</b>. | Ameno World

Posted: 05 Apr 2013 08:18 AM PDT

Adoi.

Hari tu dsai sendiri yang umumkan nak bertanding di perak. Alih2 tak jadi pulak. Ini sah2 kena troll dengan umno. Jenis tak tetap pendirian.

Actually kalau tak pasti jangan umum. Diam2 sudahla. Dah la penyokong2 pr bersemangat nak sambut dsai bertanding kat sini. Alih2 tak jadi plak. Aku yang bukan orang perak pun dah bersemangat habis. Bagi aku kedatangan DSAI ke perak merupakan satu keputusan bijak.

Kekal di permatang pauh well be loyal pun bukan keputusan bodoh cuma kalau kita nak luaskan pengaruh PR, DSAI kena tiru LKS keluar dari zon sendiri pergi ke tempat lain.

Aku percaya walau di mana DSAI bertanding, peluang untuk menang memang tinggi dengan mengambilkira sentimen arus politik sekarang,  DSAI pasti menang besar.

Apa pun kalau dah itu keputusan yang dibuat kita neh di luar parti hormat sudahla. Cuma kena tahan sikit la sebab cyberclown akan troll habis2an. Nak buat macam mana. Sendiri yang buka ruang.

Kah kah kah


IKLAN TEXT DISINI


KEMPEN HIJAUKAN MALAYSIA SAMBIL BERJIMAT FREE TOPUP!

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG PENANG

Copyright 2010 All Rights Reserved