Selasa, 21 Mei 2013

09 di Bukit jambul - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

09 di Bukit jambul - Google Blog Search


Adoption Drive & Charity Sales SCRATCH <b>di BUKIT</b> <b>...</b> - MamaBetty&#39;s

Posted: 21 Nov 2012 10:23 PM PST

As Salam....

Weeiiiii....ni nak warwarkan...berita terkini lagi sensasi..err..sensasi la sangat kaannn...

Kucing Terbiar & Anjing Jalanan akan mengadakan Adoption Drive dan booth Jualan amal di Cat Show anjuran The Official Site of Kelab Kucing Malaysia (KKM) seperti butiran berikut :

TARIKH : 24 & 25 NOVEMBER 2012
MASA : 10AM-5PM
TEMPAT : BUKIT JAMBUL SHOPPING MALL, PULAU PINANG.

Ada beberapa ekor kucing comel yang akan di carikan rumah baru untuk mereka.

Jika anda berhasrat untuk adopt kucing di adoption drive kami, boleh bawa carrier sekali bagi memudahkan anda membawa pulang.

Ada barangan SCRATCH dan tabung derma untuk anda menyalurkan sumbangan ke Dana SCRATCH.

Headband telinga kucing ini antara barang yang mesti ada di booth kami sebagai barangan jualan amal bg mengisi dana kami. 



JEMPUT SINGGAH KE BOOTH KAMI.

BANTU SEBARKAN.
TERIMA KASIH.
P/S: Kami gerak ke Penang esok..woohoooo!!! cya!!

ghatering babywearing walk <b>di bukit jambul</b> - My Little Twinkle <b>...</b>

Posted: 03 Feb 2013 08:16 AM PST

tadi petang sronok sangat dapat jumpa kawan2 babywearing group ni syok sangat.... apa yang best boleh timba ilmu bagaimana nak wrap baby dengan menggunakan skill wrap ni, banyak cara wrap best sgt tambahan pulak sifu mel ajis pon turun jugak.. sronok sembang sambil tukar2 pandangan... jom layan babywearing Northern Group boleh masuk dalam FB.. boleh join yang mana tinggal dia area utara ni... insyaAllah akan ada nnt aktiviti2 yang menarik pada masa akan datang









fiya ketiduran sambil menyusu (using simple front carry)



tengah berebut aper lah tu mek fiya ni

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG PENANG

Copyright 2010 All Rights Reserved