Rabu, 21 Ogos 2013

09 di kepala batas - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

09 di kepala batas - Google Blog Search


Coq Udang <b>di</b> Shahul Hamid, <b>Kepala Batas</b>, Pulau Pinang

Posted: 18 Aug 2013 05:57 PM PDT

As salam..
Masih mood beraya ke kekawan..
Ke dok menunggu next baraan untuk next weekend??
Hopefully dapat join next week esp teringin nak gi rumah sis Aty di Rawang..
Teringin nak tengok dengan mata kepala rumah sis yang sure sangat cantik..ngee

Ok..tinggal dulu cerita raya..
Meh nak korek2 cerita yang gambar banyak kat dalam hp je udah..
Kami kalau balik Kepala Batas Penang sure tak penah miss singgah makan coq udang kat kedai Shahul Hamid ni..
InshaAllah..mesti singgah at least sekali..
Kalau balik lama berkali2 ok nyinggahnya sebab memang dekat dengan kampung hubs..

Kebetulan hubs pun suka sangat makan..
Ngn aku2 sekali tersuka makan..
Bolehla setakat sekali sekala..
Kalau selalu muak jugak..
Tapi kuah dia memang sedap sangat..
Masa memula hubs aku dok bawak gi makan..
Memang sakan la aku makan..
Bila balik kg hubs memang aku yang akan ajak dia gi makan..
Tapi dah hampir 15 tahun kot kawen..
So dah tak berapa sangat la teringin nak makan..haha
kakak ngan dak Aish..masa ni kat kedai tak ramai orang..so bolehla nak posing2 ikut sukakan?haha
promote sedapnya coq udang..if uols mai tersinggah kepala batas penang..datangla kat shahul hamid..nerai coq udang dia..betul2 kat pekan Kepala Batas tuh restorannya..
saje gatal nak posing depan kedai..tak nampak signboard sebab kat sebelah tu jalan raya..payah nak ambik jarak untuk ambik gambar kedai..unless kita dok seberang jalan..huhu

Aku try google..
Jumpa satu je gambar yang ada gambar depan restoran..
Tapi macam blurry sikit..
Mungkin gambar kecik..
Mungkin dapat membantu
credit to google
Kalau ke Kepala Batas..
Jangan lupa singgah ye..

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PENANG

Copyright 2010 All Rights Reserved