Ahad, 29 September 2013

09 di jelutong - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

09 di jelutong - Google Blog Search


.: Majlis Akad Nikah Fouziah Gous <b>di</b> Masjid Bukit <b>Jelutong</b> - Syuzana

Posted: 22 Sep 2013 06:38 AM PDT

salam blogger~~

21 September 2013 berlangsungnya Majlis Akad Nikah Fouziah Gous dan Zhafran Yusof di masjid Bukit Jelutong. Tanpa dirancang, syu dan member syu turut menjadi salah seorang tetamu majlis yang turut sama berada dalam dewan di masjid Bukit Jelutong. Memang spoil la kamera tak bawa juga. Jadi camera Samsung Corby la juga yang berjasa kali ini. Dalam ramai-ramai media yang ambil gambar, syu la salah sorang yang turut menyelit ambil gambar kat dalam dewan (^_^). 

~Pelamin pengantin perempuan Fouziah Gous~

~ni tempat pengantin lelaki nak lafaz akad nikah~

~pengantin lelaki tengah tengok kawan-kawan dia bawa masuk barang hantaran untuk pihak perempuan~

~Fouziah Gous sedang menunggu saat lafaz akad nikah~

~Fouziah Gous Ditemani ibunya~

~dah get ready nak lafaz akad nikah~

~ni pandangan dari tempat syu duduk~

~ni nak batalkan air sembahyang dan nak serah mas kahwin~

~ni masa nak sarung cincin~

~rakan media suruh salam lama-lama sikit. Baru boleh snap banyak gambar =)~

~kaum keluarga bergambar dengan pasangan pengantin~

~pandangan dari pintu masuk dewan~

Selesai majlis, syu sempat bergambar dengan Iqram Dinzly. Lepas tu apa lagi. Makan la. Katering daripada katering Pak Engku. Sedappppp... Thanks to my BFF bawa syu datang tengok majlis ni + jadi jurukamera tak bertauliah (^_^)

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PENANG

Copyright 2010 All Rights Reserved