Rabu, 21 Ogos 2013

09 di kepala batas - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

09 di kepala batas - Google Blog Search


Coq Udang <b>di</b> Shahul Hamid, <b>Kepala Batas</b>, Pulau Pinang

Posted: 18 Aug 2013 05:57 PM PDT

As salam..
Masih mood beraya ke kekawan..
Ke dok menunggu next baraan untuk next weekend??
Hopefully dapat join next week esp teringin nak gi rumah sis Aty di Rawang..
Teringin nak tengok dengan mata kepala rumah sis yang sure sangat cantik..ngee

Ok..tinggal dulu cerita raya..
Meh nak korek2 cerita yang gambar banyak kat dalam hp je udah..
Kami kalau balik Kepala Batas Penang sure tak penah miss singgah makan coq udang kat kedai Shahul Hamid ni..
InshaAllah..mesti singgah at least sekali..
Kalau balik lama berkali2 ok nyinggahnya sebab memang dekat dengan kampung hubs..

Kebetulan hubs pun suka sangat makan..
Ngn aku2 sekali tersuka makan..
Bolehla setakat sekali sekala..
Kalau selalu muak jugak..
Tapi kuah dia memang sedap sangat..
Masa memula hubs aku dok bawak gi makan..
Memang sakan la aku makan..
Bila balik kg hubs memang aku yang akan ajak dia gi makan..
Tapi dah hampir 15 tahun kot kawen..
So dah tak berapa sangat la teringin nak makan..haha
kakak ngan dak Aish..masa ni kat kedai tak ramai orang..so bolehla nak posing2 ikut sukakan?haha
promote sedapnya coq udang..if uols mai tersinggah kepala batas penang..datangla kat shahul hamid..nerai coq udang dia..betul2 kat pekan Kepala Batas tuh restorannya..
saje gatal nak posing depan kedai..tak nampak signboard sebab kat sebelah tu jalan raya..payah nak ambik jarak untuk ambik gambar kedai..unless kita dok seberang jalan..huhu

Aku try google..
Jumpa satu je gambar yang ada gambar depan restoran..
Tapi macam blurry sikit..
Mungkin gambar kecik..
Mungkin dapat membantu
credit to google
Kalau ke Kepala Batas..
Jangan lupa singgah ye..

09 di tasek gelugor - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

09 di tasek gelugor - Google Blog Search


UMNO BANTU 20 KELUARGA MANGSA RIBUT <b>DI TASEK</b> <b>...</b>

Posted: 18 Jun 2013 01:17 AM PDT


TASEK GELUGOR 17 Jun - Sebanyak 20 keluarga di kawasan Parlimen Tasek Gelugor yang terjejas akibat kejadian ribut dan angin kuat Khamis lalu menerima bantuan bencana alam daripada UMNO. Mereka yang terbabit terdiri daripada penduduk di dua kawasan Dewan Undangan Negeri (DUN) iaitu Permatang Berangan dan Sungai Dua yang terpaksa menanggung kerugian setelah rumah mereka rosak dipukul ribut.

Ahli Parlimen Tasek Gelugor, Shabudin Yahaya berkata, bantuan itu diberikan bagi meringankan beban yang ditanggung penduduk terlibat. "Ribut yang melanda negeri ini Khamis lalu turut mengakibatkan beberapa buah rumah di sekitar Seberang Perai mengalami kerosakan.

"Pihak UMNO Bahagian Tasek Gelugor amat bersimpati dengan nasib yang menimpa penduduk dan atas dasar itu kita telah memberi bantuan sebanyak RM300 untuk 20 keluarga supaya mereka dapat menggunakan wang tersebut untuk membaiki rumah yang rosak," katanya ketika berucap pada majlis penyerahan bantuan berkenaan di sini hari ini.

Katanya, penduduk yang ditimpa bencana harus menjadikan kejadian tersebut sebagai iktibar dan menerimanya dengan reda. Sementara itu, seorang penduduk, Nayan Mat, 59, berkata, kejadian angin kencang dan ribut yang berlaku baru-baru ini adalah kejadian yang pertama pernah berlaku kepada mereka sekeluarga.

"Tidak sangka pada hari itu angin terlalu kuat hingga merosakkan bahagian bumbung rumah saya dan kerosakan teruk boleh dilihat di bahagian dapur.

"Kos untuk membaiki keseluruhan bumbung pula agak tinggi dan dengan pemberian bantuan ini sedikit sebanyak dapat meringankan beban saya untuk membaikinya," ujarnya.

Zawiyah Jaafar, 44, pula memberitahu, sejak rumahnya dipukul ribut, mereka sekeluarga tidak selesa kerana bahagian bumbung yang rosak teruk masih belum mampu untuk dibaiki.

"Suami saya hanya bekerja sebagai pemandu lori dan kesihatannya juga tidak menentu sejak kebelakangan ini. Jadi, suami tidak mampu untuk membaiki bumbung sendiri.

"Bantuan sebanyak RM300 ini akan saya gunakan untuk membaiki bumbung yang rosak kerana sekarang ini setiap hari hujan dan kalau tidak dibaiki segera, rumah kami akan basah," katanya.

09 di Bayan lepas - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

09 di Bayan lepas - Google Blog Search


Gulai Ikan Pari <b>di</b> Cargas Cafe <b>Bayan Lepas</b> - Saji.my-Tempat <b>...</b>

Posted: 18 Aug 2013 09:33 PM PDT

[unable to retrieve full-text content]Ramai ingin mencuba Nasi Kandar, Pasembur dan lain-lain. Jadi jarang yang datang tahu tentang tempat ini. Salah satu tempat menarik di Pulau Pinang.

09 di tanjung bungah - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

09 di tanjung bungah - Google Blog Search


BBQ <b>di</b> TM Resort <b>tanjung Bungah</b>, Pulau Pinang!! | P e t r a s i s 1

Posted: 05 Jan 2013 12:00 AM PST

Pada hari Sabtu, 5.1.2013, staf2 makmal Serologi JKMPP anjurkan macam 1 majlis keraian la, lebih kurang, untuk sorang staf yg kami panggil Mak Zie, yg nak pencen 4.1.2013.. (on paper dah pencen dah, tapi still datang keje untuk isi masa lapang… kagumnya saya!!).
Acara hari sabtu tu di buat kat TM Resort Tanjung Bungah, Penang.. Kami booking 1 apartment RM250.00, untuk staff TM RM110.00.. tapi ok la 1 apartment ada 2 bilik.. tandas pun dalam bilik masing2.. Start aktiviti pukul 2.00 petang.. tp sy sampai sana 5 petang..

lepas letak beg dalam bilik,,,,,

TM resort 3KECEBUSShh!!! huhu dah brapa kurun tak terjun kolam..

TM resort 1 TM resort 2 TM resort 4 TM resort 5 TM resort 6 TM resort 7 TM resort 8 TM resort 9 TM resort 10 TM resort 11 TM resort 12

tm resort tanjung bungah
Kata pengurusan resort kalau nak tambah set karaoke, tambah RM200.. huh kensel…. Tapi keseluruhan program ni BEST!!


Tags: ,

Posted in Galeri bergambar

09 di permatang pauh - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

09 di permatang pauh - Google Blog Search


PRK ke 2 - Apakah akan berlaku <b>di</b> Parlimen <b>Permatang Pauh</b>.

Posted: 21 Jul 2013 11:52 PM PDT

Sebagai pembukaan perlawanan perlawanan bermulanya PRK selepas PRU13 berlaku di N01 Kuala Besut,,, 

Bagaimana pula untuk kali ke 2 ?..

Aku rasa akan berlaku di Parlimen Permatang Pauh ? kenapa..




PUTRAJAYA: Kes rayuan Liwat II yang membabitkan pembebasan Datuk Seri Anwar Ibrahim yang dijadual bermula hari ini terpaksa ditangguhkan berikutan peguambela utama Ketua Pembangkang itu - Karpal Singh dilaporkan tidak sihat.
Menurut peguam Ramkarpal Singh bapanya masih terlantar di hospital. Sepanjang minggu lalu, Karpal juga dilaporkan berada di Hospital Kuala Lumpur.
Panel tiga hakim - Ramly Ali, Tengku Maimun Tuan Mat dan Mohd Zawawi Salleh bersetuju menangguhkan prosiding rayuan kerajaan itu ke tarikh lain selepas bersidang kira-kira 10 minit.
Pengurusan kes pula ditetapkan pada 1 Ogos ini.
Januari tahun lalu, Hakim Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur Datuk zabidin Mohd Diah melepas dan membebaskan Anwar daripada pertuduhan meliwat bekas pembantunya Mohd Saiful Bukhari Azlan di Kondominium Desa Damansara antara jam 3.10 dan 4.30 petang pada 26 Jun 2008.
Keputusan pembebasan Anwar dalam kes itu mendapat perhatian meluas media, termasuk daripada wartawan asing.
Anwar, 65, didakwa mengikut Seksyen 337B Kanun Keseksaan yang memperuntukkan hukuman penjara sehingga 20 tahun dan sebatan, jika terbukti bersalah.
Hari ini, beliau tiba di mahkamah pada jam 9.04 pagi tadi dengan ditemani isterinya Datuk Seri Wan Azizah Ismail, yang juga presiden PKR bersama penyokong parti itu. Hadir bersama adalah Pengarah Strategi PKR Rafizi Ramli.
Anwar yang ditemui pemberita selepas penangguhan itu kelihatan tenang. Pada sidang medianya, beliau mempertikaikan tindakan Pejabat Peguam Negara yang melantik Datuk Shafee Abdullah sebagai ketua pendakwaraya yang disifatkannya bermotifkan politik.  
"Kita bagi notis untuk bantah ialah keputusan kerajaan Barisan Nasional melalui peguam negara untuk melantik Datuk Shafee Abdullah yang memang dituduh sebagai terlibat dalam prosiding kes ini lebih awal. 
"Dia menjadi pendakwa dalam banyak kes melawan kita dan dia pernah menggunakan mahkamah untuk menyerang kita dan sekarang dilantik sebagai ketua pendakwa kerajaan dalam kes ini.
"Pertama saya telah jelaskan bahawa kes ini, rayuannya kerana dendam kesumat peguam negara, (Datuk) Ghani Patail terhadap saya daripada awal dan keputusan kerajaan dalam hal ini, Datuk Seri Najib, untuk menghalang proses kebebasan yang saya perolehi sekarang.
"Walaupun semua orang anggap cara penolakan kes itu cukup kuat dan tidak berasas sehingga orang menganggap kes itu sudah selesai. Jadi kita tentu tidak boleh pandang ringan kerana saya ingat ada motif politik yang besar dalam kes ini," katanya.
Shafee sebelum ini adalah salah seorang peguambela kepada Abdul Razak Baginda yang dituduh terlibat dalam kes pembunuhan warga Mongolia Altantuya Shaariibuu.
Selain itu, beliau juga pernah mewakili Senator Datuk S Nallakaruppan dalam kes saman fitnah Ketua Pembangkang itu terhadap lelaki itu berhubung penyiaran artikel oleh akhbar Utusan Malaysia pada 20 Mac 2012 yang bertajuk "Anwar biseksual, tak boleh jadi Ketua Pembangkang – Nalla". 


Dendam yang tak sudah-sudah.... sama-sama kita tunggu pada 01 Aug nanti, yang masih dalam bulan Ramadhan.... berpuasa atau tidak mereka-mereka yang terlibat....

Mereka mengharap Anwar tetap akan ke penjara,,, jadi banyak lagi kebongkaran umno akan terpelihara daripada terus dibongkar...
Tapi mereka lupa pengganti Anwar dah pun sedia ada.... buat lah apa saja,,, kebangkitan rakyat ke jalanraya ,, itu sahaja ubatnya...




09 di Bukit jambul - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

09 di Bukit jambul - Google Blog Search


sepetang <b>di</b> kompleks <b>bukit jambul</b> dan berbuka puasa <b>di</b> restoran <b>...</b>

Posted: 31 Jul 2013 02:52 AM PDT

ESTRANGE 'a' - merenggangkan; renggang ( tidak rapat atau mesra lagi)
ESTRANGEMENT 'n' - kerenggangan
Hello and Assalammualaikum semua!!! Apa Khabar? Nampaknya lebih kurang seminggu jer lagi seluruh umat Islam akan menyambut kedatangan Syawal yang indah. :) Bagaimana dengan persiapan hari raya anda? Semoga semuanya berjalan lancar dan aman jer okay. 
Pasti ramai dah yang keluar membeli belah dan buat biskut raya bagi menyambut Syawal nanti. Saya pun berkesempatan juga untuk keluar membeli sedikit barang bagi persiapan raya pada hari Sabtu yang lalu bersama suami, mak dan anak saudara di komplek Bukit Jambul/Mydin/Kamdar, Penang
Amboi!! ramainya orang, tak terkata. Sesak dan berhimpit-himpit juga, namun itulah suasana sebenar yang berlaku tak kira di mana-mana saja terutama sekali di pusat-pusat membeli belah bila dekatnya Syawal. Ya la, ramai lagi rakyat Malaysia yang suka membeli- belah di minit-minit akhir.:) Umm.. mungkin inilah nama semangat nak raya sakan kot. Hee Hee
Nampaknya, sejak pasaraya Mydin di buka dalam kompleks Bukit Jambul ni, makin 'happening' sungguh suasana di sini. Kira okaylah kan, bagus juga untuk mereka yang berniaga di situ dan bagi pelanggan pula kita mempunyai lebih banyak pilihan untuk memilih dan membeli. Syokkan!! siap duit ja. :)
Dalam musim raya ini, kedai-kedai/ butik yang menjual bajulah yang penuh dengan orang ramai. Di tingkat 1 saja penuh berderet dengan kedai/butik menjual baju kurung pelbagai jenis khususnya. Rambang mata dan..stressED sungguhlah. LOL. Mana tak nye, semua kedai rasa nak masuk tengok Hee Hee.. Tak dinafikan, baju-baju kurung zaman la sungguh cantik sekali. Terkilan juga sebab, sejak 14 tahun yang lalu saya dah tak boleh memakai baju kurung lengkap sekali dengan kainnya. Maklumlah, sejak dah berkerusi roda ni, kenalah suai padankan baju dan seluar yang sesuai saja. Jenis baju labuh dan kain sarung dah tak relevan dengan keadaan saya yang sepanjang masa terbaring dan duduk atas kerusi roda ja. Walaupun begitu keadaannya, ianya tetap tak mematahkan semangat dan seronok juga sebenarnya dapat membeli baju untuk insan tersayang yang lain. Hee Hee.
Dah penat 'bershopping' akhirnya kami berbuka puasa di restoran white coffee dalam komplek Bukit Jambul ni.
Anak saudara, adik Sufee dah letih dan kelaparan. Suami, membeli 'waffle' kegemaran adik Sufee yang disapu dengan coklat. Sebenarnya, waktu sampai di sini, kami terus ke restoran untuk buat 'reservation' dulu bagi berbuka puasa.  Entah ler, setiap ketika adik Sufee dok mengaak pi restoran untuk makan dan tanya kami, 'kenapa tak pi makan la ni?'. jenuhla nak menjawab yang sekarang ni bulan puasa kat dia. :_
Dah sampai waktu berbuka puasa. Memandangkan kami dah tempah meja awal, jadi makanan dan minuman semua dah sedia terhidang atas meja. Tak macam meja lain yang masih kosong walaupun dah masuk waktu berbuka. Moral of the story, buat tempahan awal dan jangan asyik bershopping ja.
Well, melalui pengalaman yang lalu lah maka kami beringat nih.. Jangan marah haa..!!!

Antara minuman yang kami pesan:-
Chocolate Iced Blended - rm7.30
2 iced water - rm1.60 (each rm0.80)
Sebenarnya menu makanan untuk berbuka puasa di sini cuma ada 4 set jenis makanan saja untuk di pilih. Ini kerana mereka tidak cukup staf pada waktu tersebut. Tetapi di waktu lain, menu makanan masih macam biasa dan dim sum halal pun ada. Bagi pilihan minuman pula tidak terhad, semua yang ada dalam menu boleh di pilih.
Oleh sebab tak banyak pilihan makanan, kami telah memilih keempat-empat set yang ada di situ. :)

Inilah hidangan yang paling sedap sekali antara semua. Sangat lazat tak terkata. Anda perlu mencuba set ini sekiranya anda berkunjung ke sini Okay!! Dengan sotong dan udang yang besar serta kek ikan di masak bersama sambal nyonya style memang ummpphh!! terangkat beb!!!
Ayam yang dimasak bersama sambal tom yam. Mak ambil set ni dan sedap katanya. Ia membangkitkan selera dan memberi rasa kesegaran diawalnya dan tidak mual di akhirnya.
Bukannya tak sedap. Tapi sebab ianya masak kari, jadi rasa nak mugal sikit untuk halwa tekak saya. Hee Hee. Memang kari ni lain dari yang biasa. Ianya masak kari ala nyonya dan yang best tu ada daun pudina segar diletakkan dalam kuahnya, jadi rasa segar sangat bila mengunyah daun tu. Just hope, mereka letak lebih lagi daun pudina yang segar tu. ;)



Apa yang istimewa tentang nasi lemak ni ehh? Tentulah sambal dan ayam goreng berempahnya. :)
Bagi penggemar nasi lemak, bolehlah cuba set ni. 
Di bawah ni pula adalah beberapa keping gambar dari 3 tahun yang lalu diambil sewaktu menjamu selera di sini. Betul, saya dah beberapa kali menjamu selera di sini. :)

Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya ini serta jangan lupa untuk 'follow' blog saya selalu okay!!
Saya TIDAK dibayar oleh mana-mana pihak berkenaan perkara di atas ini.

Pemandangan <b>Bukit Jambul</b> dan Teraseringnya - Rental Mobil <b>di</b> bali

Posted: 09 Jun 2013 05:05 PM PDT

membicarakan obyek wisata di bali memang seakan tidak ada habisnya dari wisata pantai, wisata alam danau, wisata alam bawah laut dan wisata sawah dengan teraseringnya. salah satu obyek wisata pemandan terasering yakni di bukit jambul.berlokasi tak jauh dari Gunung Agung yang merupakan bagian dari wilayah Kabupaten Karangasem, bila ditempuh dari bandara menggunakan jasa sewa mobil di bali  atau rental mobil di bali kira kira 2,5 jam untuk mencapai bukit jambul.

bukit-jambul-sewa-mobil-di-bali-2

Bukit Jambul pertama kali di sebutkan pada saat invasi Belanda ke Indonesia oleh seorang wisatawan yang melihat sebuah bukit tinggi berdiri di sebelah selatan jalan utama yang menghubungkan Kabupaten Klungkung dan Besakih. Di puncak bukit terdapat sebuah pura yang disebut Pura Pucak Sari yang dikelilingi oleh pepohonan besar. Sementara, di bawah kompleks pura terdapat panorama persawahan yang memukau. Ini membuat pepohonan terlihat seperti jambul.

bukit-jambul-sewa-mobil-di-bali bukit-jambul-sewa-mobil-di-bali-1

ketinggian 500 m diatas permukaan laut (dpl) membuat Bukit jambukl mempunyai hawa yang begitu sejuk. Pemandangan alam yang tersaji di sekelilingnya begitu menakjubkan, sangat indah, dan menawan. Dari atas Bukit Jambul wisatawan akan disajikan pada hamparan perbukitan serta perpaduan sawah yang berumpak-umpak (terasering). Sementara di pemandanganyang lain terlihat eksotisnya laut lepas yang sangat jelas terlihat dari atas bukit. Demikian juga, gugusan pulau Nusa Penida yang tampak begitu jelas dan indah.

Obyek wisata bukit jambul sudah terkenal sejak dahulu, karena bukit jambul merupakan tempat persinggahan ketika berwisata menuju pura Besakih. sehingga ketika akan mengunjungi Pura Besakih dengan melewati Kabupaten Klungkung, maka secara otomatis akan melewati Bukit Jambul.bukit-jambul-sewa-mobil-di-bali-3

Bukit jambul selain menawarkan pemandangan alam yang eksotis dan natural di sini juga banyak terdapat warung dan restoran. sehingga ketika anda berkunjung disini bisa menikmati makanan dan coffe shop sambil melihat pemandangan dari bukit jambul. Tempat parkir yang luas juga tersedia memudahkan bagi pengendara mobil  baik itu mobil pribadi atau sewa mobil di bali untuk berhenti disini.

apabila anda hendak berkunjung ke pura Besakih dan menggunakan jasa sewa mobil di bali atau rental mobil di bali kami. berhenti di wisata bukit jambul ini akan sangat mengasikkan bagi wisatawan,

selama Berlibur.

09 di bagan ajam - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

09 di bagan ajam - Google Blog Search


BLOG PENANG: 09 <b>di bagan ajam</b> - Google Blog Search

Posted: 03 Aug 2013 01:31 AM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PENANG: 09 <b>di bagan ajam</b> - Google Blog Search

Posted: 18 Jul 2013 01:04 AM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PENANG: 09 <b>di bagan ajam</b> - Google Blog Search

Posted: 06 Jul 2013 01:04 AM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PENANG: 09 <b>di bagan ajam</b> - Google Blog Search

Posted: 24 Jun 2013 01:16 AM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

MMI : KAMI BANTAH !! Warga <b>Bagan Ajam</b> & Nelayan Bantah <b>...</b>

Posted: 02 Apr 2013 02:15 AM PDT

Warga Bagan Ajam dan para nelayan pantai yang mendiami kawasan sebelah pantai di sepanjang Bagan Ajam menghala ke Teluk Air Tawar hari ini mengadakan perhimpunan bagi membantah pembinaan terowong Guan Eng.Kehadiran hampir 100 orang dengan sepanduk jelas membuktikan kesungguhan mereka untuk tidak sesekali bersetuju dengan pembinaan tersebut.
Kebanyakkan yang hadir merupakan para nelayan pantai yang selama ini mencari makan dengan menangkap ikan di laut jelas marah dengan cadangan tersebut dan mereka menyifatkan tindakan sedemikian sebagai bukti bahawa kerajaan negeri pimpinan Guan Eng langsung tidak mengambil berat akan nasib rakyat selama ini.
Pembinaan terowong Guan Eng sudah tentu bakal mencemarkan kawasan pantai serta laut malah hidupan laut sudah pasti akan tercemar dan ianya bakal menyebabkan para nelayan menghadapi masalah seterusnya menutup periku nasi mereka.
Saudara Huszaimi Abu Hassan wakil kepada penduduk yang MMI temui berkata kerajaan negeri langsung tidak pernah mengambil berat akan nasib penduduk serta nelayan di kawasan malah pembinaan jeti yang kini dalam pembinaan pun adalah hasil usaha Ahli Parlimen Tasek Gelugor YB Tan Sri Nor Mohamed Yakcop yang mendengar keluhan para nelayan di kawasan Bagan Ajam ini.
"Nak mengharapkan wakil dan kerajaan negeri Pulau Pinang jangan mimpilah !" Begitulah keluhan warga nelayan dan penduduk Bagan Ajam , mereka kini semakin marah dengan Guan Eng serta kerajaan negeri kerana hanya pandai membuat janji.
Sebelum ini MMI pernah menceritakan tentang nasib penduduk di kawasan Bagan Ajam Baca SINI 
Kepada semua berkenaan terowong yang dijanjikan oleh Guan Eng kali ini , kita harus ingat bagaimana mereka telah berbohong kepada seluruh rakyat Pulau Pinang sejak 2008 yang lalu.Setiap manifesto dan janji yang dibuat Pakatan Haprak hanyalah retorik semata-mata.
Berikut adalah perkara tentang pembinaan terowong dari segi teknikal yang MMI rasa ampa semua kena tahu Baca SINI 
Apa pun yang berlaku rakyat perlu ingat Guan Eng sudah pun merancang untuk membina terowong dan tindakan beliau mengadakan "roadshow" hanyalah bagi mengaburi mata rakyat kerana keputusan sudah di buat sebelum membuka peluang kepada rakyat untuk memberikan cadangan.
 

BLOG PENANG

Copyright 2010 All Rights Reserved