Rabu, 15 Januari 2014

09 di bagan ajam - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

09 di bagan ajam - Google Blog Search


BLOG PENANG: 09 <b>di bagan ajam</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Dec 2013 01:24 AM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

Yong Tau Fu femes <b>di Bagan Ajam</b> | CeLoteh MJ

Posted: 04 Dec 2013 05:39 PM PST

Entry tertangguh - bila tengok gambar ni rasa macam alahai sedapnya kalau dapat makan panas-panas ditambah badan MJ dah mula dedar nak demam ni. Yong Tau ni memang pemes kat area Bagan ni tau, dan memang dah lama bertapak sejak MJ dari zaman sekolah lagi dah ada.
Pinggan tu MJ punya, cabai dia buat Yongtaufu ni sedap tau, tak cukup bagi MJ cabai tu mesti akan gagau asben punya..wahahaha.. Dan lepas makan konpem akan nanges-nanges punya.. Jadi tisu wajib kena ada tau..haha Ni pulak pinggan asben, punyalah 'tamak' kami 2 orang ambik penuh semangkuk macam2 ada walhal memang tak habis pun, kami siap tapau belen yang tak habis, rugi pulak kalau nak membazir dan terbuang kan.
MJ tak ingat pulak harga semangkuk rasanya dalam RM7.00++ kot.

Dan kalau ada yang nak terjah tempat ni kalau mai jalan2 di Butterworth, Food Court ni terletak betul2 di belakang Sek Men Keb Dato' Onn (my old school), Bagan Ajam boleh nampak la kedai ni di hujung.
Kalau dari Jetty (Feri Penang) terus je dalam 20minit akan nampak Sekolah di sebelah kiri dan masuk ikut laluan tu.

Dan lepas korang pilih-pilih apa yang nak kena tunggu di meja tau sebab kalau nak berdiri menunggu memang lambat la tapi berbaloi kalau dah makan :)

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PENANG

Copyright 2010 All Rights Reserved