Rabu, 7 Mei 2014

09 di tasek gelugor - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

09 di tasek gelugor - Google Blog Search


Walimatul&#39;urus <b>Di Tasek Gelugor</b> | 20 April 2014 - YBBS ENTERPRISE

Posted: 20 Apr 2014 04:10 AM PDT

Alhamdulillah harini Dj Hafiz Iz memeriahkan majlis walimatul'urus Fendy dan pilihan hatinya iaitu Zakiyah.
Majlis berlangsung di Dewan Taman Sri Desa bermula jam 12 pagi sehinggalah jam 5 petang.. Majlis cukup meriah dengan kehadiran rakan-rakan dan saudara mara kedua-dua mempelai..
Kami takkan mengecewakan anda... Kepuasan anda matlamat kami.. 
DJ Hafiz Iz --- Yang Baru Baru Saja Enterprise (YBBS Enterprise)
"Rasai Kelainannya"

Dj Hafiz Iz & YBBS Enterprise mengucapkan selamat pengantin baru. Semoga mahligai yang dibina kekal sampai ke syurga.. Barakallah untuk kedua-dua mempelai ;)
Mahukan kemeriahan di majlis/event/program/karnival anda ???
Mai kona mai, halo hai hotline untuk risik harga ;)
untuk sebarang tempahan/pertanyaan :
Halo hai hotline | call / whatsapp : 017-4937909

09 di nibong tebal - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

09 di balik pulau - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

09 di balik pulau - Google Blog Search


Pekena Laksa Janggus <b>di Balik Pulau</b> | Blog Jaakechik

Posted: 21 Jan 2014 05:01 PM PST

Selepas selesai pendaftaran kehadiran PJJ semalam aku balik ke bilik then taip blog untuk entry INI, kemudian aku terus terbongkang tido... lama aihh... asar baru bangun... hahahaha....
Kul 6.30 ptg adik ipar jaa call cakap nak ajak jaa gi pekena Laksa Janggus di Balik Pulau... ingat gak diorang apa yg jaa jaa request sebelum datang hari tu... hehehe...
Lama dah haih jaa berhasrat nak kesana, cuma belum tercapai.... :)
Benornya adik ipar jaa pun tak penah mai sini... tapi dah dia kesian kan aku yang preggy dua bulan mengidam, so depa bawak kan aku ke mari. hewhewhew. datang sini pun guna GPS tau... coz diorang pun tak kenal tempat ni...
Ini pandangan dari luar kedai tersebut


Yang kiri dan kanan tu adik ipar jaa.. yg tengah tu my biras! jaa datang sini berlima bersama si baby fahmi... biras jaa yg sorang lagi takde dalam ni... coz terselindung di blkg.... adik ipar jaa ni dedua duk di Penang.
Itu yang heppy sgt jaa sekarang nih. nak gi memana ada jer sudi bawakkan... kat sini diorang beri layanan first class. jaa di layan bagai puteri... ohhh terharu betoi laa.... 
Masing2 berebut nak suruh jaa tido di rumah mereka! bab makan lak usah cerita... ramai yang nak payungkan.... ermmm syukur alhamdulillah... jimat duit aku... kahkahkah...

Kat sini kena layan diri... masa jaa tanya apa yang best, diorang suggestkan Laksa dan Bihun Th'ng. cara sebut nama menu ni (Th'ng) ialah dengan cara menyebut awalan kepada "Tengkuk".

Semangkuk Th'ng ialah RM3.50. kitorang order 2 mangkuk... makanan ni ala-ala chinese food... Th'ng itu ialah sambalnya (di campur dalam bihun/mee). sedikit pedas dan manis2.. :)
Tapi sayang gambar lupa nak snap!

Jaa pulak makan laksa special. harga RM4.00 semangkuk. laksa biasa RM3.00. bezanya ialah saiz mangkuk tersebut. dan komen jaa untuk laksa ini adalah.... rasanya hanyalah sedang-sedang sahaja... idok ler sedappp melambunggg or meletoppp letopp...

Just nice!

09 di seberang jaya - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

09 di seberang jaya - Google Blog Search


Karnival Pendidikan MARA <b>di Seberang Jaya</b>, Pulau pinang

Posted: 02 Apr 2014 01:47 AM PDT

Sambi tengok Merlin, sambil menaip dan sambil blogwalking. Tadi tengok blog http://www.melvister.com/ mengenai Jadual Karnival Pendidikan MARA KPM 2014, kat Seberang Jaya ada. Aku nak pergi!

Karnival-Pendidikan-MARA-di-Seberang-Jaya-Pulau-pinang

Sesiapa yang tanam anggur kat rumah, boleh lah pergi Karnival ni. Pelbagai peluang pendidikan, kerjaya dan temuduga terbuka bagi pelajar lepasan SPM/STPM dan pencari kerja. Jadi, aku ada peluang lah kan? Sebab kerja guru ganti di Sekolah Kebangsaan Seberang Jaya tak jamin kewangan yang hebat. HaHa. Sekarang cuti sekolah selama seminggu, hilang gaji sebanyak RM360.

Dekat Pineng, 19-20 April 2014 dekat Sunway Carnival Convention Centre, Seberang Jaya, Pineng. Sesiapa yang berminat, ayuh2! kita kasi gegar Sunway 3 minggu lagi. Jangan Lupa okay !

Sebarang maklumat lanjut, boleh rujuk :

Laman Web: http://www.karnivalpendidikanmara.com/

Facebook: https://www.facebook.com/KarnivalPendidikanMARA

 

BLOG PENANG

Copyright 2010 All Rights Reserved