Khamis, 9 Jun 2011

09 di nibong tebal - Google Blog Search

09 di nibong tebal - Google Blog Search


Anak Seberang: Mahpus Mai Buat Cerita Seks Maniac <b>Di Nibong Tebal</b> <b>...</b>

Posted: 03 May 2011 06:12 AM PDT

"Kemungkinan besar puak dan juak-juak Umno adalah sex-maniac sehingga mereka begitu seronok dengan berita, dakyah, fitnah, tohmahan yang bersandarkan kepada seks dan lucah-HaprakDaily."
Tu Dia! Ayat 'KEMUNGKINAN BESAR' diatas Jelas Menunjukkan Mahpus Telah Memfitnah Dengan Main Serkap Jarang Saja dalam ceramah dia di Nibong Tebal semalam.
Hang tau ke apa sex-maniac ni Mahpus bahlol oii?

Mahpus bercakap seolah-olah meludah ke langit terkena batang hidung sendiri. Reti jugak 'speaking english' budak lulusan SRP bekas penjaga stor airport Bayan lepas sorang ni ye?

Pertama sekali ingin ditegaskan bahawa UMNO tidak terlibat dalam cerita tuduhan zina dan liwat terhadap Anwar. Eskay merupakan kawan baik Anwar sendiri dan Saiful merupakan ex-kopi boy Anwar. Tak perlulah nak kaitkan UMNO.

Kedua PAS lah yang memang sinonim dengan kuat seks. Ingat kes tuduhan khalmat Bakal Timbalan Presiden PAS, Mat Sabu?

Kita juga dapat tengok betapa akhbar Harukah terkenal dengan pelbagai ubat kuat? Tuduhan Ustaz Saidi yang menjadi saksi nyata ADUN PAS Kelantan berzina dengan isteri orang dalam koc keretapi sehingga kini masih tiada jawapannya.

Bagaimana pula dengan kes ADUN Melor, Wan Ismail Wan Jusoh yang sehingga kini masih belum memberi tuntutan nafkah mutaah kepada bekas isteri beliau Siti Chou Abdullah (gambar atas) berjumlah RM 3 juta. Nafsu Kuda pemimpin PAS ternyata buas hinggakan mengabaikan nafkah isteri setelah puas melayani nafsu serakah tubuh 'pucuk muda' ini.

Ketiganya dikala Pakatan haram menuduh pemimpin UMNO walau tiada sedkit bukti pun seperti tuduhan skandal DS Najib dengan Altantuya, tuduhan DS Rais Yatim merogol amah dan pelbagai lagi tuduhan tanpa asas bukankan membuktikan PAS lagi bapak sex maniac @ gila seks? Inilah PAS celaka, walhalalku walharammu. Aku buat takpa, hangpa buat semua boleh.

Banyak lagi kalu nak cerita betapa PAKATAN HARAM lah yang sebEnarnya SEX MANIAC!

Wahai sekalian rakyat Nibong Tebal yang dah pi dengar ceramah fitnah Mahpus di Dewan JKKK Jalan Bukit Panchor baru-baru ni AS nak pesan, usah terpedaya dengan MP PAS yang paling bahlol dalam sejarah NI. Tugasnya hanyalah pencacai Anwar untuk mengalih isu tuduhan dengan seberapa boleh memburukkan UMNO kembali. DAP pastinya tersenyum kerana Anwart dapat melahirkan lebih ramai badut-badut seperti Mahfus untuk menipu orang Melayu..

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Tiada ulasan:

Catat Komen