Selasa, 28 Jun 2011

09 di permatang pauh - Google Blog Search

09 di permatang pauh - Google Blog Search


PRU13,PAS Bertekad Lawan PKR <b>Di Permatang Pauh</b> « Pisau @ Wordpress

Posted: 26 Jun 2011 05:30 PM PDT


>
Kita semua tahu DAP mempergunakan khawarij PAS,tetapi kita jarang dengar mengenai PKR turut sama mendatangi khawarij melalui pintu belakang untuk memperolehi kemenangan semasa PRU12.

Pelbagai janji diberikan oleh Anwar kepada khawarij PAS Pulau Pinang,dek kerana kebodohan mereka,maka banyak kerusi yang sepatutnya khawarij PAS bertanding diberikan begitu saja kepada PKR.Begitulah mudahnya khawarij diperbodohkan oleh Anwar.

Menyedari terlalu banyak kali diperbodohkan oleh Anwar dan PKR,khawarij PAS kononnya sudah berpatah arang.Mereka mahu menyerang PKR,sudah ada ura ura mereka akan menyerang kawasan kawasan PKR semasa PRU13 nanti.

Detik perpecahan pakatan haprak bermula?

Pelik bukan? Juak haprak pasti berasakan cerita ini hanya omongan kosong.Apa kata cerita ini dirujuk kepada YDP PAS Kawasan Permatang Pauh Hj Omar Hasan. Sudah ada desakan dari mereka ini mahukan kembali kawasan DUN yang PKR ambil dari khawarij PAS.

Malah khawarij PAS sudah bertekad jika PKR tidak menyerahkan kembali kawasan mereka,maka PKR terpaksa menghadapi 3 penjuru,kita dapat lihat bagaimana sebelum ini PRK Penanti diboikot oleh khawarij PAS Permatang Pauh.jentera khawarij langsung tidak memberi bantuan dan memulaukan PRK tersebut setelah permintaan mereka tidak dilayan oleh Anwar untuk mendapatkan kembali kerusi Penanti.

Ini semua berpunca daripada krisis hilang kepercayaan terhadap Anwar dan pakatan,dikhabarkan Khawarij PAS Permatang Pauh sendiri mengedarkan video Anwar melepaskan torpedo terhadap China Doll.Video tersebut juga telah masuk ke kampung kampung di seluruh parlimen Permatang Pauh hasil usaha daripada Khawarij PAS sendiri.

Pisau kata "bak kata salah seorang pemimpin tertinggi PAS, tak boleh tak percaya tu bukan Anwar"

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Tiada ulasan:

Catat Komen