Jumaat, 12 Ogos 2011

09 di kepala batas - Google Blog Search

09 di kepala batas - Google Blog Search


BLOG PENANG: 09 <b>di kepala batas</b> - Google Blog Search

Posted: 09 Aug 2011 06:52 PM PDT

URL Sumber Asal :-

PISAU.NET: Komunis Hampir Kena Balun <b>Di Kepala Batas</b>

Posted: 28 Jun 2011 03:26 PM PDT


Semalam bertempat di IPD Kepala Batas,lebih 200 orang penduduk tempatan & NGO berkumpul mengadakan protes terhadap sekumpulan haprak pakatan yang terdiri daripada PSM,PKR,PAS dan DAP yang mengadakan demo dihadapan balai polis tersebut.

Jam 8 malam penduduk yang berkumpul dihadapan Dewan Milanium bergerak ke IPD Kepala Batas.Penduduk tempatan berasa jelik dengan sikap penyokong komunis yang berkumpul sejak 2 hari kononnya untuk memprotes.Bertambah menaikkan kemarahan apabila melihat komunis ini dibantu oleh pakatan haprak.

Kumpulan penyokong haprak pakatan yang berkumpul sejak 2 hari lepas mendapat bantuan dari kerajaan negeri regim DAP hinggakan turut disediakan tandas bergerak untuk kemudahan komunis ini. Mereka turut diberikan bantuan makanan oleh PKR .

Regim DAP mengiktiraf perjuangan komunis,sebab itulah ketua menteri paling celaka dalam sejarah kerajaan negeri sanggup membantu kumpulan yang berdemo didepan IPD Kepala Batas.

Paling celaka adalah AMK cicak mengkarong,disebarnya SMS kononnya pemuda Umno menyerang kumpulan PSM, "menyerang"! itulah ayat digunakan,seolah olah sudah berlaku satu serangan yang ganas,ini semua bertujuan untuk membangkitkan kemarahan dan pergaduhan.

Pisau kata " dah lama sangat rakyat bersabar,tunggu masa nak meletup"

Related Posts : berita pisau, Pulau Pinang

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

Anak Seberang: Kenangan Pahit Tok Non <b>Di</b> Walkabout <b>Kepala</b> <b>...</b>

Posted: 02 Aug 2011 02:41 AM PDT


Walkabout Dato Non bersama kepimpinan BN negeri Pulau Pinang semalam di Kepala Batas (Rujuk entry AS di SINI) sebenarnya ada meninggalkan kenangan pahit kepada mereka.

Dato' Zainal Abidin Osman berasa sangat sayu apabila tiga org lelaki melayu berumur 60 an dikatakan tak mau bersalam dan menerima pemberian kurma dari mereka,malah bercakap dengan kasar dan kesat caci mereka hanya sebab mereka orang umno.

Tampak begitu sekali taksub org pas itu. Rasa kasih sayang dlm bulan mulia ini dikalahkan oleh rasa kebencian yg mendalam. Inilah warna sebenar penyokong PAS. Amat menjengkelkan sekali peribadi mereka.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan