Ahad, 9 Oktober 2011

09 di nibong tebal - Google Blog Search

09 di nibong tebal - Google Blog Search


Anak Seberang: Lebih 15000 Rakyat <b>Nibong Tebal</b> Menyambut <b>...</b>

Posted: 17 Sep 2011 01:26 AM PDT

Majlis Jamuan Rakyat Merdeka Raya yang berlangsung dalamsederhana tetapi meriah yang dihadiri oleh TPM sebentar tadi mendapat sambutan yang menggalakkan dari warga Parlimen Nibong Tebal.

Walaupun lokasi program berlangsung nun jauh di desa Sungai Acheh dalam Parlimen Nibong Tebal, ia tetap menarik minat lebih 15,000 orang rakyat untuk bersama hadir bagi bermesra dengan Tan Sri Muhyyiddin Yassin.

AS berani katakan 90% yang hadir adalah rakyat dalam Parlimen Nibong Tebal sendiri walaupun penganjur menyasarkan pada mulanya sekitar 10,000 orang sahaja dijangka hadir. Diharapkan dari momentum warga Nibong Tebal yang berduyun-duyun hadir bersama meraikan program yang dianjurkan oleh UMNO Bahagian Nibong Tebal ini, tidaklah mustahil jika AS simpulkan ia adalah satu indikator yang positif didalam peluang merampas kembali kerusi Parlimen Nibong Tebal dan DUN Sungai Bakap/Jawi.

InsyaAllah, mudah-mudahan..

Menyampaikan elaun bantuan sara hidup kepada 760 orang nelayan

Warga Nibong Tebal Yang hadir
TPM Hadir Menaiki Bas Bersaama Rombongan Pemimpin BN P.Pinang
Ribuan Rakyat Yang Membanjiri Kampung Sungai Acheh

Jamuan Yang Diadakan secara gotong royong mengikut kariah dalam DUN Sungai Acheh

Sebelum pulang, TPM sempat menziarahi Bonda Dato' Zainal Abidin Osman Di kamoung Berhampiran Yang Terlantar Sakit. Sama-samalah kita doakan agar beliau kembali pulih seperti sediakala.

Lagi gambar sila ke SINI

Tiada ulasan:

Catat Komen