Jumaat, 24 Februari 2012

09 di Gelugor - Google Blog Search

09 di Gelugor - Google Blog Search


Fast 2 Feed <b>di Gelugor</b> Pulau Pinang ~ Donate For Ummah

Posted: 21 Aug 2011 06:03 PM PDT


Lokasi: Dewan JKKK, Sungai Gelugor, Pulau Pinang
Tarikh: 20 Ogos 2011
Program: Fast 2 Feed anjuran Yayasan Kemanusiaan Muslim Aid Malaysia
Diraikan: 80 Keluarga fakir miskin

Alhamdulillah, program Fast 2 Feed di Gelugor Pulau Pinang selesai dengan jayanya. Program F2F kali ini juga telah mendapat tajaan dari Pusat Urus Zakat Pulau Pinang yang telah memberikan bantuan makanan kering untuk setiap wakil keluarga fakir dan miskin. Pihak JKKK Sungai Gelugor juga telah memberi sumbangan dalam bentuk duit raya kepada semua yang diraikan.

Pihak Muslim Aid mengucapkan jutaan terima kasih kepada dermawan yang telah menyumbang bagi program Fast 2 Feed di Gelugor ini. Moga diberkati olehNya selalu. InsyaAllah program F2F seterusnya akan ke Simpang Empat, Perlis dengan meraikan 50 buah keluarga fakir dan miskin.

Muhammad bin Kamarulazizi

WINNABLE SEAT PARLIMEN TASEK <b>GELUGOR</b> - HURAIRA AL <b>...</b>

Posted: 17 Feb 2012 08:14 AM PST

Program santai YB Tan Sri Nor Mohamed Yakcop, Ahli Parlimen Tasek Gelugor di Kampung Belakang Balai Polis Sungai Dua berjalan dengan jayanya dgn kehadiran penduduk untuk berjumpa dgn YB Tan Sri. Ada yg mengutarakan masalah. program telah berjalan pada 17hb Feb, 2012
Ahli parlimen tasek gelugor telah lama turun padang untuk bertemu rakyat dan pengundi seluruh tasek gelugor. ini lah contoh winnable candidate yang patut di kekal di situ. ada juga yang kata winnable seat bagi memenangi PRU13 nanti.
arab sebagai pengundi di parlimen tersebut telah melihat transformasi pembangunan di tasek gelugor telah berjaya. rata rata pengundi mahukan YB tan sri nor di kekal bagi meneruskan kelangsungan politik UMNO dan BN. 

tahniah kepada yb tan sri dan umno cawangan sungai dua kerana berjaya mengadakan program ramah mesra seperti itu.
YB tan sri nor sedang mengumpul maklumat dan masalah penduduk setempat
harap dengan adanya majlis seperti ini, yb tan sri dapat menyelesaikan beberapa perkara yang timbul dengan paling berkesan. 
ketua pemuda umno bahagian sdr hasbul hazani sebagai pegawai khas ahli parlimen bersama sama hadir membantu.

Tiada ulasan:

Catat Komen