Khamis, 2 Februari 2012

09 di seberang jaya - Google Blog Search

09 di seberang jaya - Google Blog Search


MPP Online: Gambar ceramah Anwar <b>di Seberang Jaya</b>..

Posted: 09 Jan 2012 08:28 AM PST


Gua difahamkan, ramai jugak yang membanjiri majlis kesyukuran keatas pembebasan Anwar di tapak ekspo Seberang Jaya, Pmtg Pauh malam tadi..

Dianggarkan seribu lebih penyokong Anwar datang bagi menunjukkan sokongan terhadap pemimpin pujaan dorang..

Kalau tanya gua.., seribu lebih tu adalah angka yang mengecewakan beb.. Patutlah jalan di area tapak Expo tu langsung tak jem masa gua lalu pukul 9 tadi..

Gua ingatkan beratus ribu yang akan datang jumpa Anwar.., tapi kalau setakat seribu lebih tu biasalahh.. Anuar Zain punya crowd konsert lagi banyak beb..

Apapun, gua terkejut bila dapat tahu yang Yusmadi Balik Pulau kena marah sebab buat muka tak gembira dalam majlis tu.. Anwar dah 'bebas' pun dia tak happy lagi ke?

Nanti gua try siasat kenapa Yusmadi tak happy dengan pembebasan Anwar..

Adakah kerana dia lebih suka Anwar masuk penjara? Ataupun Yusmadi tak happy kerana sedang datang bulan? Hahahaha...Full content generated by Get Full RSS.

Bebas Anwar! Lautan Manusia <b>di Seberang Jaya</b> - Anak Sungai <b>...</b>

Posted: 09 Jan 2012 06:19 PM PST


Sekitar Pidato Perdana 'BEBAS ANWAR' yang telah diadakan di Tapak Ekspo Seberang Jaya yang membariskan beberapa Pemimpin utama Pakatan Rakyat sebagai penceramah pada 09 Jan 2012..


Pemimpin-pemimpin KeAdilan yang dibariskan sebagai penceramah yang terdiri dari YB Mohamed Azmin Ali, YB Saifuddin Nasution Ismail, YB TKM1 Datuk Mansor Othman dan YB Zuraida Kamaruddin telah tiba pada jam enam petang dalam satu konvoi yang melibatkan 30 buah kenderaan.


Setengan jam kemudian satu sidang Media telah diadakan bagi menjelaskan kronologi peristiwa apa yang telah berlaku di Mahkamah pada pagi DS Anwar Ibrahim dibebaskan.

YB Mujahid Yusoff Rawa telah hadir menggantikan TG Haji Hadi dan YAB Ketua Menteri Pulau Pinang Lim Guan Eng sebagai penceramah yang terakhir.

Saksikan!! Ribuan rakyat membanjiri tapak Ekspo, Seberang Jaya, Pulau Pinang

Lagi gambar-gambar sila lihat dia SINI
Full content generated by Get Full RSS.

POLITIK HARIAN: Sekitar Ceramah Anwar Ibrahim <b>Di Seberang Jaya</b>

Posted: 09 Jan 2012 08:47 AM PST

Sekitar ceramah majlis kesyukuran diatas pembebasan Anwar di tapak ekspo Seberang Jaya, Parmatang Pauh malam tadi.. Kehadiran dianggarkan 1000 orang...

Walaupun Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur hari ini membebas dan melepaskan Ketua Pembangkang itu daripada tuduhan meliwat bekas pembantunya, Mohd Saiful Bukhari Azlan... namun Anwar masih di katakan gagal menarik sokongan padu dari rakyat.

Sumber klik di sini..


Full content generated by Get Full RSS.

Tiada ulasan:

Catat Komen