Rabu, 14 Mac 2012

09 di Ceruk Tok Kun - Google Blog Search

09 di Ceruk Tok Kun - Google Blog Search


JKKK(P) Kota Sarang Semut: BODY GUARD FROM <b>CERUK TOK KUN</b>

Posted: 08 Jan 2012 02:03 AM PST

?????????........

Panas!!! Skandal terbaru??

Kak Wan Menangis Kerana Fayyad
Ada apa-apa ka Kak Wan??Anwar nak masuk penjara pun Kak Wan tak menitik air mata macam ni sekali pun,Anwar yang di katakan nazak nak mati pun Kak Wan tak menitik air mata,,yang hairanya bila si Fayyad jatuh rebah dan masa itu Kak Wan tak tahu dan nampak ketika keluar dan tak tak tahu Fayyad di bawa ke hospital masa dia tak sedarkan diri boleh menitik air mata,??
Nak tanya sikit la Kak Wan,,air mata mengalir tu untuk Fayyad atau pun satu lagi kemungkinan Kak Wan nak raih simpati undi penduduk Cerok Tok Kun??agak-agak Kak Wan tahun ni Kak Wan boleh kot dapat anugerah pelakon wanita terbaik,,atau pelakon skandal panas???
Hummmp kesian Fayyad.apalah yang hebat sanggat sampai orang nak cucuk mofin dalam badan dia,,rasa macam cerita orang putih la pulak,,dengan pantas boleh cucuk jarum dan masukan dos yang banyak ke dalam tubuh seseorang tu..
Tapi apa-apa pun nantikan laporan dari hospital..racun apa yang sebenarnya di cucuk dalam badan Fayyad??.tak logik la dalam keadaan ramai orang.tak dapat tangkap orang yang di katakan menyuntik Fayyad,,orang tu pakai ilmu ghaib kot??dengan sepantas kilat boleh hilangkan diri,,atau Fayyad sendiri yang mengambil mofin???

Anwar dan N.Ajis kantol gadai akidah, Mulalah mereka menipu <b>...</b>

Posted: 17 Feb 2012 12:00 AM PST


Bila Anwar and Nik Aziz kantol dalam isu Najib lari akidah sini, mulakah mereka membuat penipuan apa cara saja untuk menipu. Lihat gambar di atas.

Inilah sebenarnya.


Mereka ini memang kuat memfitnah.

Bawah ini gambar lama mereka fitnah Najib. Ceritanya bermula dari fitnah Raja Petra di Malaysia Today kononnya ada Sami Hindu buat mantera dalam rumah Najib dan Rsomah.

Malaysiakini pun sama mempromosi gambar ini.


Selain itu, Tian Chua pernah memfitnah dengan gambar palsu photoshop yang low quality.


Gambar low standard atas ini pun mereka dan Malaysiakini kata betul.

Tapi ... gambar berikut memang original!


Real pun ye ... pasal dia pun macam dah biasa sebab dia percaya semua agama sama sahaja (Islam plural).

Masa kecik dulu, Atok dia yang Hindu kutip botol di Ceruk Tok Kun ada ajar kot?

terima kasih Cucu Tok Selampit

Tiada ulasan:

Catat Komen