Sabtu, 31 Mac 2012

09 di Gelugor - Google Blog Search

09 di Gelugor - Google Blog Search


UMI HAFILDA CALON PARLIMEN TASEK <b>GELUGOR</b> PRU13

Posted: 30 Mar 2012 03:33 AM PDT

Umi Hafilda satu nama yang tidak asing lagi dalam dunia politik tanahair kita.Kelantangan dan pendedahan yang telah beliau lakukan di seluruh negara membuatkan Anwar Ibrahim semakin tertekan bahkan sehingga ke hari ini Anwar Ibrahim masih tidak menyaman Umi Hafilda di atas setiap pendedahan dan pembongkaran berkenaan siapa Anwar sebenarnya.
Jika dilihat daripada momentum Anwar hari ini siapa saja yang dilihat menyerang beliau pastinya notis saman akan sampai yang bernilai jutaan ringgit.Namun lain halnya dengan Umi Hafilda,Anwar Ibrahim dilihat seolah-olah takut untuk bersuara malah jauh sekali untuk menyaman.Apakah sebenarnya yang di takuti oleh Anwar Ibrahim untuk menyaman Umi Hafilda ?
Jika dikira cakap-cakap orang lama sekiranya tiada apa-apa tindakan diambil bermakna pembongkaran oleh Umi Hafilda mengenai Anwar Ibrahim adalah benar.Sejauh mana kebenarannya?
Jom hadir beramai-ramai pada 31 Mac 2012 jam 9.00 malam bertempat di Pokok Sena Tasek Gelugor Pulau Pinang untuk mendengar sendiri pendedahan dan pembongkaran siapa Anwar Ibrahim oleh Umi Hafilda.
Datang sendiri dan dengar sendiri pendedahan tersebut kemudian anda semua nilailah.Paling penting jangan lepaskan peluang ini kerana kebenaran akan ditegakkan pada malam 31 Mac 2012.Mai jangan tak mai.
Anwar Ibrahim nak berdepan Umi Hafilda ?? Nak saman pun tak berani !!
ARAB NAK KOMEN: ganyang tetap ganyang sampai lunyai si peliwat tegar,,,, 
 

Malaysia Zoom » 380 murid Bukit <b>Gelugor</b> terima bantuan awal

Posted: 29 Mar 2012 04:01 PM PDT

PULAU PINANG 29 Mac – Seramai 380 murid di 17 sekolah rendah di kawasan Parlimen Bukit Gelugor di sini menerima bantuan Kumpulan Wang Amanah Pelajar Miskin (KWAPM) baru-baru ini.

Penyelaras Kawasan Dewan Undangan Negeri Seri Delima, Loh Nam Hooi berkata, bantuan tersebut diberikan khusus kepada murid miskin bagi membendung golongan itu daripada keciciran seterusnya meningkatkan tahap pencapaian akademik mereka.

"Bantuan ini membuktikan keprihatinan kerajaan dalam membantu ibu bapa yang miskin yang mempunyai anak di bangku sekolah,," katanya ketika berucap pada majlis penyerahan KWAPM di Sekolah Kebangsaan Bukit Gelugor di sini baru-baru ini.

Dipetik dari Utusan Malaysia

Tiada ulasan:

Catat Komen