Selasa, 3 April 2012

09 di Gelugor - Google Blog Search

09 di Gelugor - Google Blog Search


MMI: Anwar Bakal Berdepan Umi Hafilda <b>Di</b> Tasek <b>Gelugor</b> ???

Posted: 29 Mar 2012 09:55 PM PDT

Umi Hafilda satu nama yang tidak asing lagi dalam dunia politik tanahair kita.Kelantangan dan pendedahan yang telah beliau lakukan di seluruh negara membuatkan Anwar Ibrahim semakin tertekan bahkan sehingga ke hari ini Anwar Ibrahim masih tidak menyaman Umi Hafilda di atas setiap pendedahan dan pembongkaran berkenaan siapa Anwar sebenarnya.
Jika dilihat daripada momentum Anwar hari ini siapa saja yang dilihat menyerang beliau pastinya notis saman akan sampai yang bernilai jutaan ringgit.Namun lain halnya dengan Umi Hafilda,Anwar Ibrahim dilihat seolah-olah takut untuk bersuara malah jauh sekali untuk menyaman.Apakah sebenarnya yang di takuti oleh Anwar Ibrahim untuk menyaman Umi Hafilda ?
Jika dikira cakap-cakap orang lama sekiranya tiada apa-apa tindakan diambil bermakna pembongkaran oleh Umi Hafilda mengenai Anwar Ibrahim adalah benar.Sejauh mana kebenarannya?
Jom hadir beramai-ramai pada 31 Mac 2012 jam 9.00 malam bertempat di Pokok Sena Tasek Gelugor Pulau Pinang untuk mendengar sendiri pendedahan dan pembongkaran siapa Anwar Ibrahim oleh Umi Hafilda.
Datang sendiri dan dengar sendiri pendedahan tersebut kemudian anda semua nilailah.Paling penting jangan lepaskan peluang ini kerana kebenaran akan ditegakkan pada malam 31 Mac 2012.Mai jangan tak mai.
Anwar Ibrahim nak berdepan Umi Hafilda ?? Nak saman pun tak berani !!
Pssstt Anwar takut dengan Umi Hafilda!!

Malaysia Zoom » Tasek <b>Gelugor</b> berubah wajah

Posted: 01 Apr 2012 04:12 PM PDT

TASEK GELUGOR 1 April – Sebelum ini penduduk di sekitar Tasek Gelugor perlu menunggu hampir sejam untuk menaiki bas sekiranya mereka ingin berurusan di Butterworth.

Semuanya disebabkan mereka hanya bergantung kepada perkhidmatan bas henti-henti yang selalunya tidak menepati masa. Bagaimanapun mereka tiada pilihan biar pun kadangkala terpaksa menaiki bas yang tidak selesa dan sesak.

Namun kini, situasi itu sudah tidak berlaku lagi, sebaliknya penduduk di situ menikmati perkhidmatan yang jauh lebih baik melalui pengangkutan Rapid Penang.

Kemudahan yang bermula pada 9 Mac 2008 itu tidak datang sendiri, tetapi atas sikap prihatin Barisan Nasional (BN) melalui Ahli Parlimennya, Tan Sri Nor Mohamed Yakcop yang menunaikan janji parti itu ketika kempen Pilihan Raya Umum Ke-12 lalu.

Dipetik dari Utusan Malaysia

Tiada ulasan:

Catat Komen