Isnin, 25 Jun 2012

09 di Butterworth - Google Blog Search

09 di Butterworth - Google Blog Search


Anak Sungai Derhaka: Himpunan Hijau <b>di Butterworth</b>, laporan dari <b>...</b>

Posted: 25 Jun 2012 04:27 AM PDT


Program Himpunan Hijau dan Xpresi Anak Muda P.Pinang yang telah berlangsung semalam di Padang Hj Ahmad Badawi, Butterworth telah menyaksikan hampir 15,000 memenuhi padang. Manakala yang berlangsung di perkarangan Surau Ustaz Ali, Permatang Pasir, Alai, Melaka lebih kurang 5,000 orang penduduk Melaka telah hadir bagi menjayakan Himpunan Hijau Peringkat Negeri Melaka itu..
Dengan jumlah kehadiran sebegitu rupa sudah tentu pemimpin UMNO tidur tak lena, mandi tak basah dan makan tak kenyang memikirkan adakah mereka masih mampu mengekalkan jawatan sebagai ADUN selepas PRU 13 nanti..

Beberapa orang Blogger Pencacai UMNO telah dilaporkan menyusup masuk ke dalam himpunan di Butterworth, tujuannya sudah pasti mahu memberikan persepsi negatif terhadap himpunan itu..

Dan sekiranya kehadirannya kurang ianya akan dimainkan oleh mereka dengan dibantu oleh TV3 sekurang-kurangnya satu minggu atau lebih mungkin hingga tiba PRU 13 nanti..

Tetapi oleh kerana kehadirannya diluar jangkaan mereka terpaksalah dilaporkan begini rupa pula...


Agaknya apa yang tertulis pada kain yang diikat dikepala anak muda lelaki cina ini?

Himpunan Hijau di Padang Bandaran Butterworth perlihatkan kebodohan khawarij Pas yang semua orang tahu tunggangan Dap.

HIMPUNAN INI TAK LEBIH MENUNJUKKAN KESETIAAN DAN KEKUATAN SOKONGAN KHAWARIJ PAS KEPADA DAP PULAU PINANG UNTUK MENGEKALKAN REGIM KERAJAAN NEGERI!

Pisau kata "Pas ikrar taat setia kepada Dap"- Pisau.net

Sakit hatilah tu...ha..ha..ha..mahu tak sakit hati.. yang diharapkan ialah tiada sambutan tapi sebaliknya pula.. tak mahu dilaporkan elaun dah diambil.. terpaksalah laporkan jugak..

Tiada ulasan:

Catat Komen