Sabtu, 7 Julai 2012

09 di Gelugor - Google Blog Search

09 di Gelugor - Google Blog Search


BLOG PENANG: 09 <b>di Gelugor</b> - Google Blog Search

Posted: 02 Jun 2012 01:36 AM PDT

URL Sumber Asal :-

.. REDshop ...: <b>Gelugor</b> Homestay 2 Tingkat

Posted: 30 Apr 2012 06:07 PM PDT

di pagi Jumaat nan indah ni, cik zira nak membuat iklan sebentar ye. 
Ini iklan pasal GELUGOR HOMESTAY 2 TINGKAT dekat Penang ni. Jadi, kepada sesiapa yang datang bercuti di Penang dalam jumlah keluarga yang besar ke atau lebih selesa duduk di rumah macam rumah sendiri daripada duduk di hotel, anda boleh menyewa di GELUGOR HOMESTAY 2 TINGKAT ini.

sedikit keterangan mengenai GELUGOR HOMESTAY 2 TINGKAT ini :

  • rumah bawah 2 tingkat yang susah untuk dicari di kawasan Penang sebagai homestay. majoriti homestay di Penang ialah apartment. memudahkan pergerakan dan keselesaan anda berbanding jika duduk di apartment.
  • 3 bilik tidur yang sangat selesabilik tidur utama yang sangat besar dengan 1 King Size Bed dan katil bujangbilik tidur kedua dengan 1 Queen Size Bed dan 1 katil bujangbilik ketiga dengan 2 katil bujang. setiap bilik lengkap dengan meja tulis dan cermin juga laci untuk menyimpan pakaian.
  • bilik tidur utama dengan bilik tidur ketiga mempunyai penghawa dingin.
  • ruang atas yang selesa untuk solat bersama kerana sejadah turut disediakan. 
  • iron dan iron board juga disediakan untuk anda menggosok baju untuk ke majlis tertentu.
  • ruang tamu di bahagian bawah yang luas dengan sofa dan kerusi yang cukup untuk anda sekeluarga berehat sambil menonton televisyen kerana siaran ASTRO juga disediakan.
  • ruang makan juga disediakan sekiranya anda ingin makan bersama dengan yang lain.
  • dapur yang lengkap dengan peti sejuk, dapur masak, periuk nasi, pemanas air juga mesin basuh automatik untuk keselesaan anda dan seperti berada di rumah sendiri. pinggan dan cawan juga disediakan.
LOKASI GELUGOR HOMESTAY 2 TINGKAT :
 2397 Lengkok Sungai Gelugor 9, 11700 Gelugor, Penang.
lokasi yang sangat strategik kerana berdekatan dengan USM. nak ke bandar Penang pun dekat. berada di tengah-tengah kawasan Penang dan memudahkan pergerakan anda ke mana jua.
Jadi, lepas ni, datang Penang, tak payah susah-susah k, hubungi je cik zira 012-7962386 untuk membuat tempahan. Insya Allah, anda akan berpuas hati.
k,adios!!!,,, by : ierarahman jumaat 1 Jun 2012 9.10 a.m.

Tiada ulasan:

Catat Komen