Selasa, 13 November 2012

09 di Batu Ferringhi - Google Blog Search

09 di Batu Ferringhi - Google Blog Search


MatKilau Penang: SIAPA PULAK TERBOGEL <b>DI BATU FERINGGI</b>....

Posted: 13 Nov 2012 11:02 AM PST

KENA BOGEL DENGAN ORANG SENDIRI BEB...............APA PUNYA KEJADAH PEMUDA  PAS PULAU PINANG NIE.....ADA JAWATAN TAPI PUNGKOQ KENA JOLOK DAP HARAMI......MASALAH TIKAM BELAKANG PULAK TERJADI.........PEMUDA PAS NIE KENA BELI DENGAN DAP MANA BOLEH BERSUARA NANTI JAWATAN KENA TARIK BALIK.......LAWAK TAHAP CIPAN DER.....
Iszuri yang juga timbalan yang di pertua Pas kawasan Bandar Baru dan juga penolong setiausaha negeri serta pengerusi lajnah tanah Pas Negeri Pulau Pinang adalah Ahli Majlis yang terlibat di dalam jawatankuasa perlesenan kerajaan tempatan. 

Mengapa perkara ini tidak di sekat dari peringkat awal lagi iaitu semasa permohonan daripada pengajur yang semestinya di bawa ke mesyuarat ahli majlis MPPP. Ini adalah kerana Iszuri adalah jawatankuasa tetap kesiahatan awam di mana dia bertanggungjawab dalam meluluskan lesen penjaja, trade biliboard serta banner dan juga semua yang bersangkutan dengan perlesenan.

Perkara ini telah di sahkan sendiri oleh Pengerusi Jawatankuasa Kesihatan Awam MPPP Ong Ah Teng dalam satu kenyataannya kepada Sinar Harian.


Jadi bagimana pula tiba tiba pemuda Pas Pulau Pinang terloncat loncat dalam isu ini. Adakah sebelum mengeluarkan kenyataan akhbar mereka tidak membuat sebarang rujukan kepada pihak yang berwajib atau sememangnya ini adalah satu rancangan jahat Pakatan Hafiz Nordin bersama Pemuda Pas Pulau Pinang untuk memburukkan nama Kerajaan Negeri Pulau Pinang di bawah pakatan Rakyat.

JIKA KORANG NAK LAGI !!!!!! BACALAH KAT BICARA ABU NAWAS...MKP TAK BAGI LINK KORANG CARILAH SENDIRI BOLEH JUMPA PUNYA.........


Tiada ulasan:

Catat Komen