Selasa, 27 Mac 2012

09 di kepala batas - Google Blog Search

09 di kepala batas - Google Blog Search


Sungai Rapat Online: Program Himpun <b>Di Kepala Batas</b> Ramai <b>...</b>

Posted: 27 Jan 2012 08:13 PM PST

Program Himpun Selamatkan Aqidah terus mendapat sambutan diluar jangkaan. Yang menariknya perhimpunan ini dihadiri oleh majoriti penduduk tempatan yang ingin bersama-sama Datuk Sr Hassan Ali untuk selamatkan Aqidah umat Islam.
Yang agak menarik lagi apabila ramai yang hadir adalah penganut Pas suatu ketika dulu dan kini mereka bertekad akan bersama Dr Hasan Ali untuk sama-sama berjuang di Jalan Allah. 
Sumber foto: MPP Online dan Mat Kilau

09 di Bukit jambul - Google Blog Search

09 di Bukit jambul - Google Blog Search


Lagi Ceramah Ustaz Don <b>di</b> Pulau Pinang | Dunia CMRatu

Posted: 15 Mar 2012 06:44 PM PDT

Dah orangnya kelahiran Pulau Pinang mesti la rajin buat ceramah di Pulau Pinang. Terbaru pada 18 Mac 2012 bertempat di Perkarangan Surau Raudhotul Ulum, Tmn Bukit Jambul, Pulau Pinang jam 8 Malam. Tak jauh dari rumah saya. Insyallah pergi ke ceramah kali ni. Pasti ramai yang hadir seperti ceramah sebelum ini di PISA. Ceramah ustaz don semakin menjadi perhatian orang ramai. Ustaz muda yang mempunyai cara penyampaian bersahaja dan menarik. 
Map Surau Raudhotul Ulum, Tmn. Bukit Jambul, Pulau Pinang. (klik utk paparan lebih jelas)
Pada 17hb Mac 2012 pula ada ceramah ustaz Azhar Idrus di Masjid Negeri. Pasti ramai yang hadir. Saya mungkin agak sukar untuk turut serta mendengar ceramah UAI kali ni kerana ada kelas PJJ PPG UPSI 17 dan 18 Mac ni.