Isnin, 28 Januari 2013

09 di Batu Ferringhi - Google Blog Search

09 di Batu Ferringhi - Google Blog Search


SINAR KASIH KHAIRINA: berkelah <b>di</b> pantai miami@<b>batu feringgi</b>

Posted: 27 Jan 2013 07:44 PM PST

Bismillah kata bermula
Assalamualaikum pembuka bicara
Hari sabtu, hari ke-2 nini n acik kat umh aku. Mmg awai2 lg dah plan hari ke-2 ni nak p picnic kat penang....semestinya kat pantai miami, batu feringgi. Sbb nini n acik teringin sgt nak naik feri n tgok keindahan pantai di penang. Tp en.khai tak leh nak join sbb sabtu dia keja, so aku ajak bon la jd drebar sbb aku tak cekap jln penang. Utk elak sebarang kontroversi, ajak la jugak intan sekali. Mula tu nak bwk mak n usin jugak tp mak mcm berat hati nak ikut sbb kami byk lg plan lain pastu, takut blk lewat kesian lak nak tinggai tok lama2....lgpun ada kenduri dlm kg hari tu, so mak n usin tak mau join. Mlm tu aku dah siap2 perap ayam utk buat bbq.

harus menggedik atas feri....jgn kata tetamu dr kl yg jakun, org penang sendiri pun sama naik kejakunan! huahuahua....

adik n abg bersama maksu intan


abg kacau daun ja maksu n paksu nak mesra2, haha

yehaaaaaa......dah sampai baru feringgi

byk gila makanan.....ada laksa




sementara tunggu paksu bakaq ayam....layan laksa dulu


kesian paksu kena dera bakaq ayam

paksu buat keja loqlaq....habis terpelanting ayam 2-3 ketoi atas pasiaq
abaikan ayam yg rentung ittew....rentung2 pun hbs licin

yuna tersesat sampai batu feringgi....hehe
dah kat pantai haruslah amik mood main2 gitar....kennnn


suka sgt la budak2 ni aku biaq depa bebas dok main pasiaq.....
takpa, sekali sekala kita bg can

hah tgok....mmg bz sungguh depa dok buat keja

lawa gila pantai miami....lama tak mai lepak2 sini
kena paksa dgn mama bergambaq tgh panaih lit-lit
mama muka sedih ja laki tak leh join....ehh sedih ke suka? haha

gambaq last seblm bergerak ke destinasi seterusnya.....kemana? TUNGGU........



Tiada ulasan:

Catat Komen