Sabtu, 19 Januari 2013

09 di Bayan lepas - Google Blog Search

09 di Bayan lepas - Google Blog Search


fyna here!: MUA : makeup sanding azlin 28.10.12 <b>di bayan lepas</b> <b>...</b>

Posted: 19 Dec 2012 06:41 AM PST

azlin text fyna..dia cakapa nak jugak fyna makeup..
so even dah ada job dah tarikh ni..fyna ambik jugak job untuk makeup azlin..sebab memang la susah nak menolak kan 
azlin memang sangat cantik! kecik je..badan ramping..jelesnyaa
azlin req makeup yang natural je
dari Zaha Wedding Planner
(fyna jugak salah seorang apprentice dari Zaha Wedding Planner..so kalau nak cari pelamin and baju lawa-lawa..fyna suggestkan ambik dekat diorang..Zaha Wedding Planner memang femes di kalangan artist-artist =))
untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di
email : fynahere85@yahoo.com


follow me for daily update
MAKEUP CLASS /TIPS ONLY RM1 PER WEEK AT MY TWITTALK
SO ALL CELCOM USERS, FOLLOW ME ON TWITTALK CELEBRITY..
JUST DIAL *22001 AND FOLLOW FYNA..THANKS!

Tiada ulasan:

Catat Komen