Jumaat, 18 Januari 2013

09 di seberang jaya - Google Blog Search

09 di seberang jaya - Google Blog Search


fyna here!: MUA : makeup sanding <b>di</b> nabilah <b>seberang Jaya</b> 25.11 <b>...</b>

Posted: 17 Jan 2013 07:00 PM PST

kalini orang penang pulak
act fyna makeupkan nabilah lain sikit
tapi sebab muka nabilah memang nampak garang..fyna tukar makeup and softkan sikit..bagi muka nabilah nampak lembut sikit
all the photography done by my sis..
if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
email : kiddykiddo.kid@gmail.com
untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di
email : fynahere85@yahoo.com

Dipercayai Masih Berada <b>di Seberang Prai</b> - TV3

Posted: 17 Jan 2013 05:00 AM PST

17/01/2013 21:00:00

Dua tahanan yang masih bebas selepas meloloskan diri ketika dalam perjalanan ke mahkamah, minggu lalu, dipercayai masih berada di sekitar Seberang Prai, Pulau Pinang.

Ketua Polis Negeri, Datuk Abdul Rahim Hanafi berkata kedua-dua mereka sukar keluar dari negeri berkenaan hasil kawalan ketat yang dilakukan pihaknya.

Tambah beliau, walaupun Ops Kesan Gelugor sudah ditamatkan, ini tidak bermakna operasi mencari dihentikan.

Sebaliknya beliau menegaskan usaha memburu mereka dilakukan secara berterusan menggunakan kaedah berbeza.

Namun tindakan pihak tertentu membantu dua tahanan itu sedikit sebanyak menyukarkan usaha mengesan yang dijalankan.

Beliau yakin Hamzani Harun, 37 dan Hisham Abdul Rahman, 39 tahun dapat diberkas dalam tempoh terdekat.

7 Januari lalu, sembilan tahanan yang dalam perjalanan dari Penjara Pulau Pinang ke Mahkamah Butterworth meloloskan diri, selepas melemparkan serbuk cili ke muka anggota polis pengiring.

Dua daripada mereka berjaya diberkas semula berhampiran kenderaan itu.

Manakala dua lagi mati ditembak ketika cuba melarikan diri dengan sebuah kereta di Kampung Padang Ibu, di Bukit Mertajam, 10 Januari lalu.

Tiada ulasan:

Catat Komen