Ahad, 17 Mac 2013

09 di tasek gelugor - Google Blog Search

09 di tasek gelugor - Google Blog Search


<b>Tasek Gelugor</b> Portal: Jentera UMNO <b>Tasek Gelugor</b> Kini Bersedia.

Posted: 21 Feb 2013 05:00 PM PST

Dalam gerak kerja beliau keseluruh jentera bahagian, beliau amat berpuas hati dengan kesiapsiagaan kesemua 27 peringkat PDM sedang giat mengemaskini jentera bagi menghadapi Pilihanraya Umum ke13.
Di samping itu juga, UMNO/BN di Tasek Gelugor sememangnya telahpun bersedia bagi menghadapi sebarang kemungkinan Parlimen akan dibubarkan bila-bila masa dari sekarang.
Kini boleh dikatakan setiap hari beliau 'turun padang' bagi menyampaikan taklimat kepada jentera dan memberi kata-kata semangat agar pilihanraya kali ini adalah pilihanraya yang terbaik buat UMNO/BN di Bahagian Tasek Gelugor.-TGP

<b>Tasek Gelugor</b> Portal: Jentera PDM Jalan Masjid Kini Bersedia !!

Posted: 02 Mar 2013 06:47 AM PST

Teluk Air Tawar- 2 MAC 2013- YB Ustaz Shabudin Bin Yahya selaku Ketua UMNO Bahagian dan Pengerusi BN Tasek Gelugor hari ini sekali membuat lawatan kerjanya dalam Program 'Santai Bersama Pemimpin' bersama-sama dengan barisan kepimpinan yang turut dihadiri oleh Ahli Parlimen Tasek Gelugor YB Tan Sri Nor Mohamed Yakcop dan ADUN Teluk Air Tawar YB Dato Hajjah Jahara Hamid ke PDM Jalan Masjid Teluk Air Tawar.
Dalam Program yang berlangsung, YB Shabudin menyampaikan taklimat khusus terhadap jentera PDM  Jalan Masjid dalam menangani dan menyelesaikan segala permasalahan didalam pelbagai perkara demi menghadapi PRU13 tidak lama lagi.

Beliau juga dalam ucapannya memberikan kata-kata semangat buat seluruh jentera di PDM Jalan Masjid mahupun di PDM-PDM lain supaya agar terus bekerja untuk memastikan kemenangan di  seluruh 27 PDM didalam kawasan Parlimen Tasek Gelugor. TGP

#EAM13 KECOH! Astro Fiesta <b>di</b> Pantai Robina <b>Tasek Gelugor</b> <b>...</b>

Posted: 08 Mar 2013 02:28 AM PST

Tu dia! Kecoh dah weh! Karnival Astro Fiesta Mesra Belia 1 Malaysia 2013 Parlimen Tasek Gelugor di Pantai Robina,  Telok Ayer Tawar Parlimen Tasek Gelugor pada 8 Mac hingga 10 Mac 2013. Penuh dengan aktiviti menarik sepanjang 3 hari karnival berjalan.
Pelbagai aturcara menarik djalankan antaranya,
Bersama Imam Muda Aran dan Kumpulan Nasyid UNIC
9 Mac 2013 8.00 pagi hingga 12 malam
Senamrobik, Gotong Royong, Paintball, aspek wanita, Persembahan Kebudayaan, Pertandingan Futsal Pantai, Gusti Lengan, Pertunjukkan Super Bike, Pertandingan Muay Thai, Pertandingan Panjat Tiang Minyak, Audio/Motor Show, Pertunjikkan BMX dan Skateboard, Khidmat Msyarakat Bersama Selebriti, Konsert Astro Fiesta.
9 Mac 2013 8.00 Pagi hingga 4.00 Petang
Pertandingan mewarna, Sukaneka, Sepakraga, Sukan Rakyat, Klinik Bolasepak, Pertunjukkan Seni Mempertahankan Diri,
Klinik Grafiti, Pertunjukkan BMX dan Skateboard, Gusti Lengan, Pertandingan Muay Thai.
Wah! banyak weh! Jom kome kita riuh-riuhkan karnival ini. Dijangka beberapa artis Astro akan turut menghiburkan pengunjung pada KonsertaAstro Fiesta pada 9 Mac w013 jam 8.00 malam. Antara artis yang yang hadir, Rahmat (Mega), Aishah AF, Ain AF, Zizi AF, A.Rahman Onn, A.Halim, Aidil Zafgar, dan Che Mat Raja Lawak.

Tiada ulasan:

Catat Komen