Rabu, 10 April 2013

09 di permatang pauh - Google Blog Search

09 di permatang pauh - Google Blog Search


PAPA GOMO: Papa Gomo Terkam Papa Homo <b>Di Permatang Pauh</b>

Posted: 08 Apr 2013 11:30 PM PDT

Assalammuakaikum dan selamat sejahtera kepada seluruh rakyat Malaysia terutamanya penduduk di Permatang Pauh Pulau Pinang.

Saya telah pun mengambil borang calon SPR bagi melayakkan diri saya bertanding di Parlimen Permatang Pauh pada PRU13 ini melalui wakil saya Saudara Rafi Awang Kecik yang juga merupakan Presiden Nadi Rakyat Malaysia.

Saya mengumumkan untuk bertanding pada pilihanraya ini menentang Dato Sri Anwar Ibrahim di Permatang Pauh bagi menunjukkan kepada Dato Sri Anwar Ibrahim yang saya benar benar serius untuk meminta beliau berundur secara terhormat dari arena politik negara.

Sebelum ini saya telah pun memberikan amaran agar beliau berundur bagi mengelakkan video-video aksi homoseks beliau dipaparkan kepada umum. Namun Dato Sri Anwar masih degil dan mahu mengheret pekara ini dengan lebih besar lagi.

Tun Dr Mahthir pernah memberikan Dato Sri Anwar Ibrahim nasihat untuk berundur secara terhormat sewaktu beliau menjawat jawatan Timbalan Perdana Menteri dan Menteri Keewangan. Tun Dr Mahathir memberikan Dato Sri Anwar Ibrahim peluang untuk tidak diaibkan. Jadi saya juga telah melaksanakan apa yang idola saya Tun Mahathir  lakukan dengan memberikan Amaran dan nasihat untuk Dato Sri Anwar Ibrahim berundur secara terhormat sebelum diaibkan dengan lebih dasyat lagi.

Saya mahu bertanding kerana saya mahu menyatakan kebenaran sebagai satu bukti nyata yang saya bukanlah menfitnah. Saya tampil masuk gelanggang bagi menyampaikan perkhabaran kepada dunia saya mahu rakyat sedar betapa rendah dan jijik moral Dato Sri Anwar Ibrahim yang mahu menjadi Perdana Menteri Malaysia.

Didalam pilihanraya ini lah medan terbaik untuk saya mendedahkan segala galanya yang mana dibantu dengan rakan rakan seperjuangan yang lain seperti Dato Eskay, Dato Nallakarupan, Ezam Mohd Nor, Ng Lum Yong, Zahid Mat Arip, Yb Zulkifli Nordin, Anuar Shaari, Hamizun, dan ramai lagi bekas bekas orang kanan Anwar Ibrahim yang kenal bentuk tubuh Dato Sri Anwar Ibrahim.

Kalah sudah pasti buat saya tetapi saya akan pastikan pengundi Permatang Pauh kenal dengan lebih dekat siapa Dato Sri Anwar Ibrahim ini apatah lagi dengan bukti yang ada ditangan saya.

Nantikan saya pada hari penamaan calon di Permatang Pauh. Misi Selamatkan Negara akan dilaksanakan saya dengan dibantu seluruh jentera NGO Nadi Rakyat yang diketuai Presidennya Saudara Rafi Awang Kecik.


Apa yang pasti bukan niat nak menjadi Popular ataupun memecahkan undi Barisan Nasional. Apa yang Papa Gomo lakukan demi nak menyelamatkan Malaysia daripada mahluk pengkhianat Agama Bangsa dan Negara yang bernama Anwar Ibrahim.

Sokongan Papa Gomo tetap kepada Barisan Nasional, bertanding atas ticket bebas adalah kerana mahu mendedahkan segala gala yang ada tentang manusia jijik Anwar Ibrahim ini agar seluruh dunia mengetahuinya.

Diharapkan kepada rakyat Malaysia mengerti apa yang Papa Gomo lakukan, niat Papa Gomo adalah turun ke bawah dan mendedahkan siapa Anwar Ibrahim Bapak RASUAH paling dajal yang ada di Malaysia ini. Semoga rakyat bijak berfikir dalam pekara ini.

Psssttt.... Lawan tetap lawan.... Anwar Ibrahim dan keluarga siap sedia

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.

Anwar Umum Kekal <b>Di Permatang Pauh</b>. | Ameno World

Posted: 05 Apr 2013 08:18 AM PDT

Adoi.

Hari tu dsai sendiri yang umumkan nak bertanding di perak. Alih2 tak jadi pulak. Ini sah2 kena troll dengan umno. Jenis tak tetap pendirian.

Actually kalau tak pasti jangan umum. Diam2 sudahla. Dah la penyokong2 pr bersemangat nak sambut dsai bertanding kat sini. Alih2 tak jadi plak. Aku yang bukan orang perak pun dah bersemangat habis. Bagi aku kedatangan DSAI ke perak merupakan satu keputusan bijak.

Kekal di permatang pauh well be loyal pun bukan keputusan bodoh cuma kalau kita nak luaskan pengaruh PR, DSAI kena tiru LKS keluar dari zon sendiri pergi ke tempat lain.

Aku percaya walau di mana DSAI bertanding, peluang untuk menang memang tinggi dengan mengambilkira sentimen arus politik sekarang,  DSAI pasti menang besar.

Apa pun kalau dah itu keputusan yang dibuat kita neh di luar parti hormat sudahla. Cuma kena tahan sikit la sebab cyberclown akan troll habis2an. Nak buat macam mana. Sendiri yang buka ruang.

Kah kah kah


IKLAN TEXT DISINI


Panggilan Serendah 7 sen dan 1800 FREE SMS. KLIK SINI.


NTRESD Penawar Resdung Anda, Insya-Allah berkesan !!!

Tiada ulasan:

Catat Komen