Rabu, 21 Ogos 2013

09 di tanjung bungah - Google Blog Search

09 di tanjung bungah - Google Blog Search


BBQ <b>di</b> TM Resort <b>tanjung Bungah</b>, Pulau Pinang!! | P e t r a s i s 1

Posted: 05 Jan 2013 12:00 AM PST

Pada hari Sabtu, 5.1.2013, staf2 makmal Serologi JKMPP anjurkan macam 1 majlis keraian la, lebih kurang, untuk sorang staf yg kami panggil Mak Zie, yg nak pencen 4.1.2013.. (on paper dah pencen dah, tapi still datang keje untuk isi masa lapang… kagumnya saya!!).
Acara hari sabtu tu di buat kat TM Resort Tanjung Bungah, Penang.. Kami booking 1 apartment RM250.00, untuk staff TM RM110.00.. tapi ok la 1 apartment ada 2 bilik.. tandas pun dalam bilik masing2.. Start aktiviti pukul 2.00 petang.. tp sy sampai sana 5 petang..

lepas letak beg dalam bilik,,,,,

TM resort 3KECEBUSShh!!! huhu dah brapa kurun tak terjun kolam..

TM resort 1 TM resort 2 TM resort 4 TM resort 5 TM resort 6 TM resort 7 TM resort 8 TM resort 9 TM resort 10 TM resort 11 TM resort 12

tm resort tanjung bungah
Kata pengurusan resort kalau nak tambah set karaoke, tambah RM200.. huh kensel…. Tapi keseluruhan program ni BEST!!


Tags: ,

Posted in Galeri bergambar

Tiada ulasan:

Catat Komen