Khamis, 12 Disember 2013

09 di Bukit mertajam - Google Blog Search

09 di Bukit mertajam - Google Blog Search


Mayat Lelaki Bogel ditemui <b>di Bukit Mertajam</b> | Jenayah - Rakyat News

Posted: 10 Dec 2013 04:15 AM PST

alt

BUKIT MERTAJAM 10 Dis - Misteri bau busuk di kawasan berdekatan Kuari Weng Lee, Berapit di sini terjawab dengan penemuan mayat seorang lelaki yang telah kembung hari ini.

Ketua Polis Daerah Seberang Perai Tengah (SPT), Asisten Komisioner Azman Abd Lah berkata, mayat lelaki berbogel dan dibalut selimut putih itu ditemui pada 10.35 pagi oleh orang awam yang melalui kawasan berkenaan.

"Berdasarkan keadaan mayat itu, lelaki berkenaan dipercayai telah dibunuh di tempat lain sebelum dibuang di tepi semak kawasan itu.

"Orang awam yang tidak tahan dengan bau busuk telah membuka bungkusan itu dan terkejut mendapati mayat seorang lelaki dengan keadaan kaki dan tangannya terikat.

"Mereka kemudian memaklumkan penemuan itu kepada polis dan siasatan awal mendapati mangsa telah mati sejak beberapa hari lepas dipercayai dibunuh," katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Azman berkata polis tidak menemui sebarang dokumen pengenalan diri dan mayat itu dihantar ke Hospital Bukit Mertajam untuk dibedah siasat.

Orang ramai yang kehilangan anggota keluarga boleh menghubungi mana-mana balai polis berdekatan.

Tiada ulasan:

Catat Komen