Ahad, 1 Disember 2013

09 di seberang jaya - Google Blog Search

09 di seberang jaya - Google Blog Search


SyafiqSarah: Pengasuh/ Nursery <b>di Seberang Jaya</b> untuk <b>...</b>

Posted: 05 Sep 2013 06:00 PM PDT

Assalamualaikum
Salam sejahtera..

Nampaknya cuti 3 bulan ni dah makin kurang dari sebulan.
Awal bulan 10 ni dah kena masuk kerja balik.
Lepas tu baru-baru ni dapat email plak,kena pergi kursus hujung bulan 9 ni.
Emmm..nampaknya kena balik penang seminggu awal la.

Dengan cuti yang berbaki beberapa minggu ni, makin risau.
Belum dapat lagi pengasuh/nursery untuk Zharif.
Hajat hati rasa nak tinggal kat kampung je.
Tapi mak pun kerja,macam mana nak tolong jagakan.

Pernah aim satu nursery ni.
Tapi sekarang dengar cerita dah makin tak jaga kebersihan.
Ambil budak plus baby, rasanya kalau 60orang tu terlalu ramai.

Kot-kot la kawan kat blog ni mana yang familiar area seberang jaya atau yang berdekatan dengan uitm PP, boleh la share-share ye nursery mana yang paling okay.
Maybe cuti hari Malaysia nak balik sana kejap.
Boleh la masa tu nak deal pape kat mana-mana nursery or babysitter.

Pls, really need ur suggestion or if u know any makcik dat can babysit my lil zharif, do share wif me.

Tiada ulasan:

Catat Komen