Ahad, 2 Mac 2014

09 di nibong tebal - Google Blog Search

09 di nibong tebal - Google Blog Search


Pengedar Shaklee <b>Nibong Tebal</b> dan USM | MyCHibiBox ShAkLee <b>...</b>

Posted: 17 Feb 2014 06:59 AM PST


Berita baik untuk anda yang berada di kawasan Pulau Pinang kerana sekarang anda berpeluang mendapatkan product Shaklee secara terus daripada biz partner saya di sana.
Hubungi Pn Siti Sakinah atau sakinah yang boleh membuat Cash On Delivery di kawasan Nibong Tebal, Jawi, Juru, Bukit Mertajam, Parit Buntar & kawasan sekitar Seberang Jaya. Bagi warga USM dan kawasan sekitar seperti gelugor, anda juga boleh berurusan dengan Sakinah kerana suaminya bekerja di USM. 
Bagaimana untuk hubungi Pn Sakinah ?
(1) Anda boleh SMS / WhatsApp / call di 017 236 1427
(2) Boleh juga menghantar email ke bondahealthcarehouse@gmail.com
Apakah kepakaran Pn Sakinah ?
Beliau mula berkenalan dengan Shaklee dengan menjadi pengamal tegar set premium penyusuan shaklee a.k.a Set Tripple M. Badan memang sangat bertenaga dan paling digemarinya bukan sahaja susu badan semakin meriah malah kesan pada anaknya, si comel safiyyah. Anaknya membesar menjadi seorang yang aktif, bijak dan kulit gebu gitu.

Jika anda mempunyai masalah dalam penyusuan susu ibu, memang sangat disarankan menghubungi Pn Sakinah. Di samping perkongsian tentang kisahnya sebagai seorang work-and-pumping mom.
Ingin kenali Pn Sakinah dengan lebih dekat ?


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Pertanyaan??
Hubungi kami di  mychibibox[a]gmail.com atau SMS 012-7383040 ( Tuty) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook MyChibiBox untuk mendapatkan TIPS KESIHATAN terkini daripada kami !!!

Tiada ulasan:

Catat Komen