Jumaat, 23 Mei 2014

09 di balik pulau - Google Blog Search

09 di balik pulau - Google Blog Search


PUNCA SEBENAR WANITA BOGEL <b>DI BALIK PULAU</b>

Posted: 18 May 2014 09:21 PM PDT

KISAH SEBENAR WANITA TELANJANG DI PONDOK UPEH, BALIK PULAU SIANG | Berikut adalah maklumat awal berhubung penemuan seorang wanita berlegar-legar tanpa pakaian di Jalan Pondok Upeh, Balik Pulau, Pulau Pinang.
Berdasarkan pemerhatian awal, wanita berkenaan disyaki kurang siuman.
Berdasarkan maklumat awam, dua anggota polis dari Balai Polis Balik pulau telah dihantar ke tempat kejadian dan wanita tersebut telah ditahan dengan bantuan orang awam.
Ketika ditahan, wanita berkenaan asyik menyebut nama seorang lelaki yang didakwa adalah anggota polis yang bertugas di Kuala Lumpur. Tiada maklumat diri yang lengkap dari wanita tersebut dapat diperolehi.
Sebaik penahanan dilakukan, wanita berkenaan telah dihantar ke Hospital Jalan Perak untuk pemeriksaan lanjut dan rawatan.
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!
BINA BLOG BISNES UNTUK KEMBANGKAN BISNES ANDA DI INTERNET! MURAH DAN CEPAT!

Wanita Berbogel Gemparkan Penduduk <b>Di Balik Pulau</b> | Oh! Media

Posted: 18 May 2014 09:47 PM PDT

OHMEDIA-wanita-berbogel-balik-pulau-1

Semalam (18 Mei), orang ramai yang melalui jalan Pondok Upeh, Balik Pulau lebih kurang jam 8:45 pagi digemparkan dengan kehadiran seorang wanita dalam keadaan bertelanjang bulat. Pasukan penyelamat dikejarkan ke tempat kejadian untuk menahan wanita tersebut dengan dibantu oleh orang ramai.

wanita-berbogel-balik-pulau
wanita-berbogel-balik-pulau
wanita-berbogel-balik-pulau

Wanita yang berusia 16 tahun itu yang disyaki mungkin kurang siuman pada awalnya tidak mempunyai sebarang kad pengenalan diri semasa ditahan kemudiannya dihantar ke Hospital Jalan Perak untuk rawatan dan tindakan lanjut. Waris keluarga wanita ini juga turut dihubungi pada hari yang sama.

OHMEDIA: MAKIN KERAP KEJADIAN SEPERTI INI BERLAKU SEJAK DUA MENJAK INI. MINGGU LALU KES SEORANG LELAKI DI LEMBAH KLANG. TERINGIN JUGA NAK TAHU SEBABNYA MUDA-MUDA LAGI DAH JADI BEGINI.

Tiada ulasan:

Catat Komen